United-Brighton helgen: Bli med på Kick off og møt Stapleton og Macari

Manchester United møter Brighton søndag 10. november, og Supporterklubben har nær 550 reisende over til denne kampen. Som vanlig er det noen faste punkter på programmet for Manchester-helgen for våre reisende, men vi har også noen godbiter.

Kick off Bierkeller – åpent for alle

Fredag kveld inviterer vi til Kick off på Bierkeller i sentrum. Dette er et arrangement i samarbeid med United Fan Events som drives av John Stepney (sønn av keeper-legende Alex Stepney) og Duncan Drasdo i MUST. Arrangementet er fra kl 18.00 og varer i et par timer, og er da tenkt som et sted å starte fredagskvelden sammen med andre United-fans. Barn under 18 år er akseptert på arrangementet.

Innholdet blir uformelt samvær med andre United-fans, og en Q&A med ex-spillerne Frank Stapleton og Lou Macari. Det er den kjente United-journalisten Andy Mitten som da vil være vert, og det vil bli historier fra deres rike United-karriere og naturligvis også deres tanker om dagens United-lag.

Arrangementet er åpent for alle, og prisen er NOK 100. Du melder deg på ved å sende en mail til travel@united.no med navn, epost, mobil og medlemsnummer på deg som bestiller, og oppgir da ønsket antall plasser.

Programmet reisende Supporterklubben Brighton-helgen

Fredag 8. november:

  • Museum og omvisning på Old Trafford
  • Kick off på Bierkeller i Printworks i sentrum med ex-spillerne Frank Stapleton og Lou Macari.

Lørdag 9. november:

  • Museum og omvisning på Old Trafford
  • Vi tar buss en times tid og ser Burnley – West Ham på Turf Moor

Søndag 10. november:

  • kamptransport til/fra Old Trafford
  • Mulighet for Hospitality Hotel Football med ex-spiller Phil Neville

 

Reiser du på egen hånd?

Dersom du har egen kampbillett og reiser til Manchester på egenhånd og har lyst å delta på noen av  Supporterklubbens aktiviteter så er det fullt mulig så lenge vi har ledig kapasitet. Send en mail til travel@united.no om du lurer på noe.