Skal du på Watford-kampen helgen 29.-31. mars?

Manchester United møter Watford lørdag 30. mars, og Supporterklubben har til denne kampen 600 reisende. Alle som har bestilt gjennom Supporterklubben har nå fått programmet for helgen, og muligheten til å kjøpe tilleggsproduktene som vi arrangerer aktuell helg.

Watford-turen er årets Lokalavdelingstur. Vi vet at mange reiser til Manchester med egne sesongkort/ordnet seg på annen måte enn gjennom Supporterklubben, og derfor åpner vi denne gangen opp for at også dere skal få delta på arrangementene vi har i forbindelse med at det er en Lokalavdelingstur.

Her er programmet som er spesielt myntet på våre lokalavdelinger:

Fredag fra kl 18: 

Vi arrangerer fest på Bierkeller i Printworks i sentrum. Innimellom fest og moro og uformelt sosialt samvær vil vi ha litt program fra scenen, men hovedsaklig vil våre gjester som er Ron Atkinson (ex-manager), Norman Whiteside, Ben Thornley, Lee Martin (ex-spillere), Paul McGuinness (ex-spiller og ex-trener), Andy Mitten (United We Stand++), Barney Chilton (Red News), Jason Leach (Manchester United), Alan Keegan (speaker på Old Trafford), Duncan Drasdo og Ian Sterling (MUST) delta på festen og mingle med oss. I tillegg vil Supporterklubben være representert med både stifter Per Harald Larsen, daglig leder Bernt Hjørnevik, ansvarlig redaktør Dag Langerød, US-redaktør Lars Morten Olsen og turansvarlig Jørgen Rangnes 

Det bør by på mange muligheter til å diskutere Manchester United fra flere ulike innfallsvinkler over et glass øl eller to. 

Arrangementet koster kr 50 pr stk.

 

 

Søndag fra kl 09.30: 

 

Vi tar elvecruise fra Castlefield i sentrum til Old Trafford, og forventer å være der ca kl 12. Det blir salg av enkel mat og drikke på båten. 

Arrangementet koster kr 50 pr stk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag fra kl 12.30-13.45: 

 

Vi har invitert supporterlegenden Tony O`Neill til å fortelle fra hans tid som svært delaktig i Red Army på en tid hvor hooliganisme og det å følge United innebar mye for å si det mildt. I kjelleren på Hotel Football får vi høre fra hans liv som United-supporter 

Arrangementet koster kr 50 pr stk.

 

 

 

 

 

 

Søndag fra kl 14 

Ordinær omvisning på Old Trafford med besøk i museum og Megastore 

Arrangementet koster kr 150 pr stk.

 

Du som da reiser på egenhånd kan melde deg på ved å bruke denne linken.