Sjekk ut Media City like ved Old Trafford

Et langt steinkast, nærmere 5-10 minutter å gå, fra Old Trafford ligger Media City UK, som kan tilby kjøpesenter, kino, teater, restauranter og barer. 

Mediebyen er ikke bare hjemmet til BBC og ITV, det er også en fin plass å oppholde seg både før og etter United-kamp. Blant restauranter finner man både italiensk og kinesisk mat, i tillegg til en foodcourt lignende den på kjøpesenteret Arndale i Manchester sentrum.

Foruten senteret finner man også Nandos, Wagamamas, Alchemist, Costa osv. i Media City.

https://www.instagram.com/p/BwcbNholSqz/

Når det gjelder underholdning har Lowry Outlet Mall egen kino, og like utenfor finner man Lowry Theatre som har forestillinger året rundt.

I tillegg finner man også Imperial War Museum på andre siden av broen der man kan utforske kriger fra første verdenskrig frem til i dag.

Med andre ord, Media City UK har noe for enhver smak:

#iManchester

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier, og tag @unitedno og @larsmagnusroys.

Sjekk ut flere #iManchester-saker under: