Nyt en varm kakao i Manchesters nye ishule

Om du lengter hjem til norske vintertemperaturer på din fotballtur til Manchester, så trenger du ikke fortvile. Ice Cavern ved the National Football Museum kan tilby ti minusgrader, en Manchester United-logo laget av is og sikker julestemning. 

På utstillingen kan man altså se isskulpturer med julemotiv, men også isskulpturer som hedrer Manchester sin industrielle historie, nyte en varm kopp kakao (£3.50) og slappe av i isstoler.

View this post on Instagram

#christmasmarkets

A post shared by @ queequeg_0925 on

Billettpriser:

Voksne: £10

Barn: £8

Studenter: £9 (med gyldig studentbevis)

Familie: £32

Over 60 år: £9

Barn under 3 år: gratis

Første gang

Dette er første gang Ice Cavern er i Manchester etter suksess i London og Edinburgh i tidligere år. I utgangspunktet er utstillingen tilgjengelig for besøk helt frem til 5. januar. Det ble sagt at utstillingen ville forsvinne da julemarkedet forsvinner 23. desember, men dette er da endret på etter filming.

Det vil da si at du kan få med deg utstillingen om du skal på hjemmekampene mot Young Boys, Arsenal, Fulham, Huddersfield og/eller Bournemouth. 

Her kan du forhåndskjøpe billetter.

 

#iManchester

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier eller tweet @unitedno og @larsmagnusroys.

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.

Flere #iManchester-saker under: