Medlemskap MUFC England går ut 31. mai – her er info ang fornying/kjøp for neste sesong

Som kjent må alle som reiser med Supporterklubben til Old Trafford også være medlem i MUFC England, og det betyr at mange tusen av våre medlemmer har knyttet disse medlemskapene sammen. Medlemskapet i Supporterklubben varer et år fra dato medlemskapet tegnes, mens medlemskapet i MUFC England varer til 31. mai hvert år.

Dersom du har benyttet våre billetter på Old Trafford er medlemskapene dine knyttet sammen og skal vises på din profil på united.no. Der kan du også se hvilken utløpsdato vi har registrert på deg.

MFUC England har allerede startet å purre medlemmer med tanke på fornying av medlemskapet for sesongen 22/23. Under har vi skissert ulike alternativer for deg mht fornying av MUFC England

Fornye/kjøpe medlemskap direkte hos MUFC England?

  • MUFC England kjører en fornyelsesprosess 31. mai ved at de trekker kontingenten fra bankkortet for de som har tegnet medlemskap direkte på manutd.com og akseptert autotrekk.
  • Merk at dersom du har kjøpt MUFC England medlemskap til andre fra din profil på manutd.com slik at deres medlemskap ligger på din profil så vil også disse fornyes automatisk om du har betalt med Visa/Mastercard. Dersom du ikke ønsker automatisk fornyelse direkte hos MUFC England må du gå til www.tickets.manutd.com, logge deg inn der, velge Memberships og deretter Manage auto renewal for da å kunne fjerne det automatiske trekket.
  • De som har kjøpt/fornyet medlemskap i MUFC England gjennom Supporterklubben vil ikke bli trukket automatisk for fornyelse, men motta tilbud om fornying i e-post fra MUFC England. Dersom du ønsker kan du fornye medlemskapet direkte der gjennom å følge instruksen i mailen du mottar. Velges dette alternativet må du selv informere oss om at du har fornyet medlemskapet da dette ikke automatisk overføres til din profil på united.no. Den enkleste måten å informere oss om at du har fornyet direkte hos MUFC England er når du bestiller Turer & Billetter for sesongen 22/23.
  • Merk at dersom du kjøper/fornyer Full Membership eller Premium Membership kan toll og mva tilkomme ved innførsel da disse medlemskapene inneholder United-effekter.

Fornye/kjøpe MUFC England-medlemskap gjennom Supporterklubben

  • Supporterklubben vil som før tilby kjøp/fornying av MUFC England for den kommende sesongen. Dette vil utelukkende skje gjennom bestilling av Turer & Billetter der du da krysser av for at vi skal kjøpe/fornye for deg. Prisen for medlemskapet vil da legges til ordren for Turer & Billetter.
  • Merk at medlemskap som kjøpes/fornyes gjennom bestilling av Turer & Billetter er av typen Membership Lite.