Ennå ledig til kamper i september!

Etter at Ronaldo ble klar for United eksploderte det for Turer & Billetter på samme måte som det gjorde da Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som manager i desember 2018. «Alle» vil se Ronaldo på Old Trafford!

Premier League: stor interesse og ennå ledig til Villa og Everton

Det er stor interesse for Aston Villa-kampen lørdag 25. september og Everton-kampen lørdag 2. oktober. Du kan ennå sikre deg en Manchester-tur til de kampene om du er rask.

Vi er utsolgt til Liverpool i slutten av oktober og Manchester City i begynnelsen av november. Om du er på jakt etter billetter til en av disse kampene anbefaler vi offisielle pakker gjennom Ving på denne linken. Supporterklubben har imidlertid god kapasitet på øvrige kamper.

Sjekk hele vårt tilbud til hele sesongen på Turer & Billetter.

2021-22_travel_arsenal_sak_1200x650
Carabao Cup

Vi har også nylig hatt trekning i Carabao Cup tredje runde, og her spiller United hjemme mot West Ham onsdag 22. september kl 19.45 engelsk tid. Her har du da muligheten til dobbelkamp siden United-Aston Villa i PL spilles lørdag 25. september. Du har til og med mulighet til hele fire hjemmekamper på ca 10 dager i Manchester (West Ham i Carabao Cup, Aston Villa i PL, Atalanta i CL og til slutt Everton i PL). Du finner mer på Turer & Billetter.

Champions League

Champions League-kampene for høsten er også klar. United møter Villareal onsdag 29. september (kan også kombineres med United – Villa helgen før, eller United – Everton helgen etter), mens Atalanta gjester Old Trafford onsdag 20. oktober bare få dager før Liverpool-kampen. Oppgjøret mot BSC Young Boys spilles onsdag 8. desember som er helgen etter United – Crystal Palace slik at også der er det mulig å få med seg to kamper på kort tid. Du bestiller Champions League-billetter på Turer & Billetter.

2021-22_travel_everton_sak_1200x650