We will be back!

Vi er nå ferdige med å håndtere alle de kansellerte kampene for inneværende sesong. Alle de gjenværende kampene var utsolgt for lenge siden. Det betyr at ca 1 800 medlemmer hadde tenkt seg til Old Trafford i april og mai gjennom Supporterklubben. Men korona-situasjonen satte en stopper for turen de hadde sett fram til.

Nå har alle som har bestilt gjennom Supporterklubben til de kansellerte kampene fått sine refusjoner, og det er på tide å se framover igjen. 

Vi jobber nå med forbedringer i bookingløsningen vår og informasjonsflyten til våre medlemmer angående vårt tilbud til Manchester og kampbilletter til Old Trafford. Når reiserestriksjonene oppheves, kamper spilles og publikum igjen er tilstede, så skal vi være der. Vi vil ha godt over 500 billetter til hver eneste hjemmekamp tilgjengelig for våre medlemmer.

Vurderer du tur til Old Trafford på andre siden av korona-krisen er det viktig at du sørger for å fornye medlemskapet ditt når det går ut, eller melder deg inn i Supporterklubben om du ennå ikke er medlem.

Vi gleder oss til å ønske dere alle velkommen til Manchester og Old Trafford igjen!