Kun restbilletter ledig i PL- sjekk status på alle kamper og turneringer her

 

Her vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon om hjemmekampene i sesongen 2019/2020.

Nå er kamper ut februar 2020 bekreftet.

Her ser du når kampene ventes bekreftet:

  • Kamper i mars ventes bekreftet 24. januar
  • Kamper i april ventes bekreftet 21. februar
  • Kamper i mai ventes bekreftet 3. april

Merk at Premier League ikke alltid holder datoene som er forespeilet, men de indikerer i alle fall når det kan forventes at kampene bekreftes. Vi vil naturligvis melde på united.no og til våre reisende når de forskjellige kampene har fått bekreftet dato.

Her kjøper du billetter

 

OPPDATERT 22. JANUAR MED STATUS PÅ BILLETTBEHOLDNING

Premier League: 

  • Sheffield United-kampen er ennå ikke åpnet for salg. Det er fordi den pr nå er satt opp samme dato som FA Cup kvartfinale (lørdag 21. mars). Denne kampen vil bli flyttet til midtuke om United og/eller Sheffield United skal spille FA Cup-kvartfinale. Vi legger ut billetter for salg så fort det er klart når kampen vil spilles.
  • Alle andre kamper er i utgangpsunktet utsolgt både når det gjelder Supporterklubbens faste seter og billettene vi har på vår ekstrakvote. Det vil likevel fra tid til annen komme inn kanselleringer, og da blir billetter gjort tilgjengelig i den enkelte kamp sitt bestillingsskjema som du finner ved å trykke på den røde linken i toppen eller bunnen av denne siden. Vi oppfordrer deg da til å lese informasjonen i toppen på skjema for den enkelte kamp du trykker deg inn på.

Europa League: 

  • Vi har ledige billetter til kampen mot Club Brugge torsdag 27. februar, og du kan bestille ved å følge rød link i toppen eller bunnen av denne siden.
  • Dersom United går videre i turneringen vil vi legge ut billetter dagen etter trekning og dato for hjemmekamp er klart.

FA Cup: 

  • Dersom United avanserer i FA Cup og får hjemmekamp i neste runde vil vi legge ut billetter dagen etter trekning og kampdato er klart.

Merk at du fra denne sesongen må kjøpe kampbilletter først, men at du etter at kjøpet er gjennomført kan kjøpe hotell eller hotell+fly.

Her kjøper du billetter

Her er viktig informasjon om prosedyrer ved kjøp av billetter.