Gjør fotballturen komplett – besøk National Football Museum

Foruten besøk til Old Trafford, er det én plass i Manchester en bør besøke for å få den ultimate fotballopplevelsen. Nemlig National Football Museum i Manchester sentrum. 

Fotballmuseet flyttet fra Preston til i Manchester i 2012 og hat vært en av byens største turistattraksjoner siden det. I 2016 besøkte over en halv million museet. Med god grunn.

Museet viser frem viktig fotballmemrobilia fra hele verden, men med størst fokus på engelsk fotball. Blant annet finner man drakter fra da England vant VM i 1966, George Best sin bil og den litt mindre viktige Michael Jackson-statuen som sto utenfor Fulhams Craven Cottage.

Selvfølgelig kan museet også by på forskjellige Manchester United-godbiter: 

Supporterklubben har også hatt arrangementer på museet. Høsten 2017 holdt Supporterklubben et 25-årsjubileum for Class of 92, med Ryan Giggs og Nicky Butt som æresgjester.

ARRANGEMENT: Her snakker Nicky Butt og Ryan Giggs til medlemmer i Supporterklubben på National Football Museum i 2017. Foto: Lars Magnus Igland Røys

Praktisk info

Museet er åpent alle dager i uken, klokken 10-17. Nytt av året er derimot at man må betale inngangspenger. Billetten gjør da at man får et års tilgang på museet, så om du skal på flere besøk til Manchester kan må gå gratis inn på museet ved neste besøk. Priser finner dere her. 

National Football Museum ligger like ved Printworks i Manchester sentrum og dermed kort gangavstand fra hotellet Crowne Plaza.

#iManchester

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier, og tag @unitedno og @larsmagnusroys.

Sjekk ut flere #iManchester-saker under: