Forny/kjøp medlemskap i MUFC England nå og bli klar til neste sesong

For mange fans er blikket rettet mot august 2019 – og starten på en forhåpentlig bedre sesong for Manchester United.

Supporterklubben er i gang med planene for turtilbudet vårt til Ole Gunnars første hele sesong som manager. Alle våre sesongkort er fornyet, og vi har stor tro på at mange vil over og vise sin støtte til manager og klubb fra august av.

Planlegger du tur til Old Trafford?

Vi presiserer at samtlige i reisefølget må ha hvert sitt individuelle medlemskap i både Supporterklubben og MUFC England for å kunne benytte seg av Supporterklubbens billetter på Old Trafford. Vi anbefaler å fornye/kjøpe MUFC England medlemskap så tidlig som mulig om du planlegger tur til Old Trafford da det er medlemskortet her som skal brukes som inngangsbillett på Old Trafford. Husk derfor å ta vare på kortet når du får det tilsendt.

Gjenbruk av medlemsnummer
Vi ser helst at de av dere som var medlem i sesongen som avsluttes nå i mai fornyer dette medlemskapet (medlemsnummer) framfor å kjøpe et nytt medlemskap med nytt medlemsnummer.

Nær 11000 av Supporterklubbens medlemmer var også medlem i MUFC England forrige sesong. Medlemskapet i MUFC England går ut 31. mai, og tiden er da moden for å fornye dette medlemskapet, og det kan gjøres på to måter:

Fornye direkte hos Manchester United

Dersom du meldte deg inn via Suppporterklubben i sesongen som nettopp er avsluttet, kan du allerede ha fått mail fra Manchester United med mulighet for å fornye medlemskapet direkte der. Dersom du ønsker å gjøre det så følger du instruksene i informasjonen du har fått derfra.

Dersom du meldte deg inn i MUFC England direkte via manutd.com, har du lagt igjen kortet ditt i klubbens systemer, og vil automatisk bli trukket for fornyelse mandag 3. juni. Dersom du ikke ønsker dette må du bruke denne linken for å komme til klubbens egen side for utmelding.

Fornye gjennom Supporterklubben

Dersom du meldte deg inn via Supporterklubben i sesongen som nettopp er avsluttet, kan du også fornye medlemskapet gjennom oss. Det gjør du ved å bruke dette skjemaet.

Kjøp av MUFC England medlemskap

Dersom du aldri har vært medlem i MUFC England, men nå ønsker å melde deg inn, kan dette gjøres både på manutd.com og gjennom Supporterklubben ved å bruke dette skjemaet.

Her får du mer informasjon om de ulike medlemskapstypene i MUFC England. For å kunne reise på tur med Supporterklubben er Lite-medlemskapet tilstrekkelig.