Del 5: Meld deg inn i MUFC England før terminlisten kommer

Terminlisten kommer 13. juni, og Supporterklubben vil i dagene fram mot dette fortelle om endringer i turtilbudet og nyttig informasjon for våre medlemmer.

Her er tidligere saker:

Del 1: Alle billettene selges som Kun kampbillett – men vi tilbyr fremdeles hotell og fly

Del 2: A-kamper og B-kamper – søkeperiode og rett på kjøp – søkekriterier

Del 3: Ulike billettkategorier til ulike priser

Del 4: Kjøpe kampbillett trygt eller ta risiko?

Denne gangen handler det om å fornye/kjøpe MUFC England medlemskap som er en nødvendighet om du skal benytte Supporterklubbens billetter på Old Trafford.

Planlegger du tur til Old Trafford?

Vi presiserer at samtlige i reisefølget må ha hvert sitt individuelle medlemskap i både Supporterklubben og MUFC England for å kunne benytte seg av Supporterklubbens billetter på Old Trafford. Vi anbefaler å fornye/kjøpe MUFC England medlemskap så tidlig som mulig om du planlegger tur til Old Trafford da det er medlemskortet her som skal brukes som inngangsbillett på Old Trafford. Husk derfor å ta vare på kortet når du får det tilsendt.

Gjenbruk av medlemsnummer
Vi ser helst at de av dere som var medlem i foregående sesong fornyer dette medlemskapet (medlemsnummeret) framfor å kjøpe et nytt medlemskap med nytt medlemsnummer.

Tiden er nå moden for å fornye dette medlemskapet, og det kan gjøres på to måter:

Fornye direkte hos Manchester United

Dersom du meldte deg inn via Suppporterklubben i sesongen som nettopp er avsluttet, kan du allerede ha fått mail fra Manchester United med mulighet for å fornye medlemskapet direkte der. Dersom du ønsker å gjøre det så følger du instruksene i informasjonen du har fått derfra.

Dersom du meldte deg inn i MUFC England direkte via manutd.com, har du lagt igjen kortet ditt i klubbens systemer, og vil automatisk bli trukket for fornyelse mandag 3. juni. Dersom du ikke ønsker dette må du bruke denne linken for å komme til klubbens egen side for utmelding.

Fornye gjennom Supporterklubben

Dersom du meldte deg inn via Supporterklubben i sesongen som nettopp er avsluttet, kan du også fornye medlemskapet gjennom oss. Det gjør du ved å bruke dette skjemaet. Vi holder dette skjemaet åpent til kl 22.00 onsdag 12. juni. Fra torsdag 13. juni er innmelding via Supporterklubben kun mulig via selve billettbestillingen.

Kjøp av MUFC England medlemskap

Dersom du aldri har vært medlem i MUFC England, men nå ønsker å melde deg inn, kan dette gjøres både på manutd.com og gjennom Supporterklubben ved å bruke dette skjemaet. 

Vi holder dette skjemaet åpent til kl 22.00 onsdag 12. juni.

Her får du mer informasjon om de ulike medlemskapstypene i MUFC England. For å kunne reise på tur med Supporterklubben er Lite-medlemskapet tilstrekkelig.