Dette må du vite for å bestille billett eller tur

Salg av turer og billetter starter kl. 14.00

Onsdag klokka 10.00 offentliggjøres terminlisten for sesongen 2021/22 – en sesong vi håper kan foregå med publikum på tribunene rundt om i England.

Manchester United planlegger med at klubben kan selge alle sine billetter fra sesongstarten 14. august.

Det som kan sette en stopper for dette er om regjeringen i Storbritannia ikke tillater det.

Foreløpig er fjerde trinn for å åpne England igjen utsatt, og når dette skrives er dato for gjenåpning av samfunnet, deriblant tillatelse til full kapasitet på stadion, satt til 19. juli 2021.

Årsaken til utsettelsen er spredningen av Delta-viruset, og utviklingen av denne virus-varianten vil være avgjørende for hva som skjer etter den 19. juli.

Supporterklubben håper selvsagt at det er mulig å fylle Old Trafford igjen ved sesongstart. Vi håper også at det er muligheter for å kunne reise mellom Skandinavia og England, uten å måtte gå i karantene.

Det kan selvsagt være at det kun er fullvaksinerte som kan reise, men dette er ennå noe tidlig å kunne slå fast med sikkerhet.

Det planlegges et eget vaksinepass for borgere i Europa som skal tre i kraft fra 1. juli 2021, men detaljene i dette er ennå ikke klare.

turbillett
DRØMMEN ER FULLSATT VED SESONGSTART: Og det er det United og Supporterklubben tar utgangspunkt i onsdag.

Vi vil selvsagt oppdatere medlemmene våre på hvordan gjenåpningen av England via United.no og direkte til dere som har bestilt billetter fra oss.

Supporterklubben har fornyet sesongkortene på Old Trafford, og vil starte direktesalget av Turer og Billetter onsdag 16. juli kl. 14.00. 

Vi tar selvsagt høyde for at Corona-pandemien kan trekke ut i tid, og vi vil refundere det dere har bestilt hos oss dersom det ikke er mulig/tilrådelig å reise. Våre vilkår ligger i menyen på høyre side på vår Travel-side.

LES OGSÅ: Hva skjer om du kjøper tur via oss, men corona stopper turen?

LES OGSÅ: Vi har 500 sesongkort på Old Trafford

 

Tidsplan onsdag 16. juni 2021:
Kl. 10.00: Terminlisten offentligjøres
Kl. 14.00: Salgsstart av Turer og Billetter til alle hjemmekampene

Supporterklubbens telefon (0047 55302770) er onsdag 16/6 åpen fra kl. 10.00 – 20.00, i tillegg til at vi svarer på henvendelser via vårt kontaktskjema i denne perioden.

VIKTIG: Hovedbestiller må være medlem i Supporterklubben når kjøp foretas. Alle må ha et medlemskap når de reiser, men øvrige medlemskap, både hos oss, og i England, kan ordnes via Min Manchester-tur-bestilling.

Merk også Manchester United nettopp har skiftet leverandør av sitt system for innmelding/billettbestillinger, og ennå er der noen oppstartsproblemer på siden deres.

Vi vet også at alle billetter neste sesong vil bli levert digitalt til din e-postadresse, enten for nedlasting til mobil, eller du kan skrive billetten ut på papir.