Det nærmer seg – vi har 500 billetter til hver hjemmekamp

Hvis det er én ting vi har lært om denne pandemien så er det at det er farlig å fastslå hvordan ting kommer til å se ut om noen måneder.

Det er imidlertid lys i enden av Manchester-tunnelen vår.

For et par uker siden så 10 000 tilskuere, inkludert Supporterklubbens Bjarte Valen, Uniteds kamp mot Fulham, og under Europa League-finalen i Gdansk fikk ytterligere 2 000 United-supportere tilgang.

LES OGSÅ: BJARTE VALEN: – Slik var det å være tilbake på Old Trafford

Til høsten krysser Supporterklubben fingrene for at vi skandinaver også kan reise til et England som har fullvaksinert drøyt 30 prosent av befolkningen. Totalt sett er det satt drøyt 50 millioner coronavaksiner i et England som ser ut til å åpne mer og mer opp.

Når det blir mulighet til å reise så har Supporterklubben, som før, også 500 sesongkort til hver eneste hjemmekamp, og de er tilgjengelig for deg som er medlem.

fulham2332

– Jeg har god tro på at vi har reisende i Manchester fra høsten av. Kanskje skjer det ikke med en gang med alle våre billetter, men i alle fall med en gradvis opptrapping utover høsten.

Det sier reiseansvarlig Jørgen Rangnes til united.no.

– Tilbakemeldingene fra dere medlemmer er også at dere er svært sultne på å kunne reise til Manchester igjen, og målet vårt er som alltid at vi skal tilby det beste innholdet og de beste prisene på en Manchester-tur, fortsetter han.

Som medlem i Supporterklubben har du de siste årene også fått 20-25 prosent rabatt på noen av Manchesters beste restauranter, noe som betyr at medlemskapet fort er spart inn bare på én eneste middag i byen.

På grunn av pandemien må Supporterklubbens avtaler med disse fornyes i løpet av sommeren, men Supporterklubben har selvsagt som mål å kunne ha liknende rabatter tilgjengelig også i 2021/22-sesongen.

Mer informasjon om dette kommer så fort alt er spikret i løpet av sommeren, men selvsagt i god tid før første hjemmekamp.

fansot

Terminlista for neste sesong slippes onsdag 16. juni 2021.

Det er altså datoen du bør krysse av for i kalenderen.

– Hvis all informasjon om reiser til og fra England tillater oss å selge turer og billetter den dagen så kommer vi til å gjøre det. Sesongkortene er jo allerede fornyet. Avtalene med hotellene vår er allerede på plass. Vi er dermed klare for salg så fort det er mulig, sier Rangnes.

I ukene frem til 16. juni vil det komme stadig mer informasjon til alle som ønsker en tur til Manchester neste sesong. 

Husk å fornye medlemskapet hvis du ønsker tilgang til noen av de 500 sesongkortene vi har tilgjengelig til hver eneste hjemmekamp neste sesong.

Hvis du lurer på hvordan Supporterklubbens forhold til United er, spesielt med tanke på alle protestene etc, så kan du lese mer om det her.