Del 3: Kjøp billetter med priser fra NOK 475 til 650!

Terminlisten kommer 13. juni, og Supporterklubben vil i dagene fram mot dette fortelle om endringer og ting og være klar over vedrørende turtilbudet for våre medlemmer.

Vi har allerede fortalt om disse nyhetene:

Del 1: Vi legger om måten å selge billettene på.

Del 2: A-kamper og B-kamper – søkeperiode og rett på kjøp – søkekriterier.

Supporterklubben har vel ca 500 ordinære billetter (sesongkort) og 10 stk Executive (VIP-billett) til hver eneste kamp på Old Trafford. Disse er på faste seter gjennom hele sesongen. I tillegg har vi en ekstra kvote billetter vi tar ut til enkelte kamper. Denne ekstra kvoten er på forskjellige seter til hver kamp.

Her kommer informasjon om at vi fra neste sesong vil tilby ulike billettkategorier til ulike priser utfra hvor på Old Trafford de er lokalisert.

Vi vil selge billetter i følgende kategorier:

  • Ordinær kampbillett: Første etasje langside Sir Alex Ferguson Stand
  • Ordinær kampbillett: Andre etasje langside Sir Alex Ferguson Stand, rad 3-24
  • Ordinær kampbillett: Andre etasje Stretford End
  • Ordinær kampbillett: Sir Bobby Charlton Stand
  • Ordinær kampbillett: Andre etasje East Stand, rad 2-19
  • Ordinær kampbillett: Vilkårlig plassert blant Supporterklubbens sesongkort
  • Executive (VIP-billett): West International Suite rett bak mål Stretford End
  • Kvotebillett: vilkårlig plassert fra United sin side

På kjøpsskjema vil du ved å trykke på hver av de ulike alternativene få vite hvilke blokker på stadion som hører til i billettkategorien du velger.

Prisene vil være lavere enn noen gang; de vil variere fra NOK 475 til NOK 650 for de ordinære billettene på alle kamper, mens Executive (VIP-billett) i West International vil følge prisstrukturen til United hvor B-kamper er rimeligst og A-kampene er vesentlig dyrere. Kvotebillettene som vi har ekstra fra kamp til kamp vil vi ta delbetalt for i kjøpsøyeblikket, og da etterfakturere alt etter hvor United plasserer disse billettene på stadion (det er ulik pris på ulike seksjoner på Old Trafford).

Kjøp tidlig for å sikre deg ønsket område på stadion

Med en slik inndeling er det naturlig å forvente at jo tidligere man bestiller, jo større sjans har man til å få billetter i de ulike kategoriene. Vi må også ta hensyn til at billettfordelingen er et stort puslespill som skal gå opp hver kamp, og derfor vil en god del billetter ennå selges i kategorien «Ordinær billett: vilkårlig plassert blant Supporterklubbens sesongkort». Denne kategorien representerer da i all hovedsak slik vi fram til nå har praktisert salget av Supporterklubbens billetter; man kjøper ikke et bestemt område på stadion, men reisefølget blir da plassert vilkårlig på våre faste seter på stadion.

Vi har reisefølger i alle mulige størrelser til United sine hjemmekamper, og vi forsøker så langt det lar seg gjøre å holde de samlet når det kommer til plassering på stadion. Vi forbeholder oss likevel retten til å kunne splitte reisefølger på fire eller flere personer dersom det blir nødvendig. Da vil vi plassere de splittede gruppene innenfor samme blokk i valgt billettkategori.

Informasjon på Min Manchester-tur

Som tidligere blir billetten lastet opp på MUFC England medlemskort for sesongen 2019/20 (unntak er «Executive (VIP-billett): West International Suite» som alltid vil være papirbilletter). Du vil da på Min Manchester-tur i god tid før kamp få vite konkrete setedetaljer for deg og ditt reisefølge, og annen viktig og nyttig informasjon vedrørende selve kampbilletten.

Del 4 om Turer & Billetter

Følg med de neste dagene for neste sak rundt Turer & Billetter 2019/2020; da kommer del 4: Kjøpe trygt eller ta risiko?


Sjekk også ut disse videoene om Turer & Billetter for sesongen 2019/20

Video 1: Terminlisten kommer 13. Juni, og nå kan du velge område på stadion om du kjøper kampbillett gjennom Supporterklubben. Sjekk ut videoen!

 

Video 2: Husk at du må være/bli medlem i både Supporterklubben og MUFC England for å kunne benytte Supporterklubbens billetter på Old Trafford. Sjekk info i videoen under!