Bli med på lokalavdelingstur til Manchester i mars

Sommeren 2018 hadde Supporterklubben samling med lokalavdelingenes ledere, og der kom det fram et sterkt ønske om å arrangere en felles tur til Manchester og Old Trafford.

Valget falt på oppgjøret mot Watford som har foreløpig kampdato lørdag 30. mars.

Foreløpig program

På denne turen vil vi legge til rette for at de som melder seg på lokalavdelingsturen får et annet opplegg og program enn våre andre turer. En arbeidsgruppe bestående av representanter fra flere lokalavdelinger har satt opp følgende foreløpige program:

Fredag: fest på Bierkeller i Printworks midt i Manchester sentrum. Her vil det bli invitert med ex-spillere (foreløpig for tidlig å si hvem det blir), og vi vil ha noen konkurranser, men først og fremst blir det en fest hvor vi samler alle fra alle lokalavdelingene.

Lørdag (kampdag): kampdag er til fri disposisjon. Vi regner med at folk finner hverandre og besøker diverse puber før og etter kamp.

Søndag (ikke kampdag): den dagen i helgen kampen ikke spilles legger vi opp til at vi møtes i sentrum etter frokost og tar kanalbåt som ender opp ved Old Trafford. På båten kan både mat og drikke kjøpes. På Old Trafford blir det mulighet for omvisning og museum før vi ender opp på Hotel Football og avslutter der med interessante gjester.

Hvordan blir jeg med?

Lokalavdelingsturen selges utelukkende gjennom de ulike lokalavdelingenes Facebook-sider. Dersom du eller noen i reisefølget ditt har eget sesongkort på Old Trafford så kan vedkommende naturligvis bli med på turen. Vi trenger i så fall bare å få beskjed slik at vi tar bort kampbilletten på vedkommende.

HER FINNER DU OVERSIKTEN OVER VÅRE LOKALAVDELINGER

Bli med å sørg for at dette blir en uforglemmelig lokalavdelingstur!