– 25 kamper på Old Trafford og aldri opplevd bedre stemning!

De aller fleste av oss så kampen mot Newcastle gjennom TV-ruta, og hadde en fantastisk opplevelse med det. Vi kunne høre stemningen og fikk med oss det var Ronaldo-feber både før, under og etter kampen. Noen var så heldige å få oppleve det live, og Supporterklubben hadde vel 80 reisende over på denne kampen.

– Stemningen fra lenge før til lenge etter kampen var helt utrolig. Jeg har vært på Old Trafford rundt 25 ganger tidligere, men aldri opplevd dette, det var helt sinnsykt! Andrè Odde var i fyr og flamme etter kampen når Supporterklubben ba om en rapport fra Manchester.

– Stretford End sang konstant i 90 minutter. Opplevelsen slår det jeg har vært med på tidligere av både kamper i Champions League og oppgjør mot både Liverpool og Manchester City, forteller Odde.

Johannes
En fornøyd Johannes Samnøy etter Newcastle-kampen
Andre gang på Old Trafford for Johannes

Johannes Samnøy var en annen av våre reisende, og han var på Old Trafford for andre gang. Også han var storfornøyd etter kampen.

– Vi hadde fantastiske sitteplasser på Sir Bobby Charlton Stand, og stemningen var utrolig. Han om kompisen Kristoffer Boge har allerede planene klare:

– Dette var veldig gøy! Vi skal reise på flere turer både denne og neste sesong, det er helt sikkert, forteller Samnøy.

Johannes og Kristoffer hadde ingen problemer på reisen over til England På forhånd hadde de printet ut all nødvendig dokumentasjon slik at de hadde det lett tilgjengelig på reisen.

– Reisen over gikk helt uten problemer. Så lenge vi var fullvaksinerte og hadde alt på plass var alt veldig enkelt, forteller Samnøy.

Kryssvaksinering ble ikke sjekket

Supporterklubbens daglige leder, Bernt Hjørnevik, var også tilstede på Old Trafford. Han var helt utladet etter kampen.

– Dette var en fantastisk opplevelse på mange måter. Den vanvittige jubelen da Ronaldo kom sist ut av spillertunellen, målene, stemningen – ja, alt var stort, forteller Hjørnevik.

Han hadde også en problemfri reise til Manchester, og kan fortelle at han som kryssvaksinert (to ulike doser) ikke støtte på noen problemer på veien.

– Jeg reiste via Amsterdam og min kryssvaksinering ble ikke sjekket på noen som helst måte. Et tips: jeg hadde lastet opp all nødvendig dokumentasjon på forhånd i KLM-appen, og det førte til at jeg gikk forbi all kø for de som viste dette manuelt på sjekkstasjonene, forteller Hjørnevik.

Bli med til Old Trafford

Supporterklubben har ennå ledige billetter til de fleste kampene i inneværende sesong. Ønsker du å oppleve United og Ronaldo live i nær fremtid har vi ennå ledig til Aston Villa 25. september og Everton 2. oktober samt Champions League-kampen mot Villareal onsdag 29. september. Du finner hele vårt tilbud under Turer & Billetter. 

2021-22_travel_palace_sak_1200x650