Welbeck hylles

Danny Welbeck og resten av Uniteds unggutter lovprises i engelske medier etter mandagens seier mot Tottenham. Les hva avisene skriver her.

Publisert Sist oppdatert

«I Love Manchester»-t-skjortene som har blitt brukt for å vise motstand mot opprørene i England, vil nå brukes for å hylle Danny Welbeck, skriver Manchester Evening News. Avisen er mektig imponert over samspillet spissen har med Tom Cleverley, og mener det er en av de største grunnene til storseieren mot Tottenham.

– Historien gjentok seg på Old Trafford, skriver The Guardian, og viser til at Tottenham fortsatt ikke har vunnet en Premier League-kamp på Old Trafford. De fokuserer på at bortelaget ikke klarte å utnytte David de Geas rustne spill, og ble straffet for det i motsatt ende av Welbeck og Cleverley.

The Independent mener mandagens seier viser at Sir Alex Fergusons unggutter har en stor fremtid foran seg, og at et nytt storlag bygges. Welbecks nydelige hælspark i forkant av Andersons 2-0-scoringen blir dratt frem som kampens høydepunkt. De Gea får også litt spalteplass, men negativiteten er mye mindre enn etter forrige runde.

– Ferguson satset på ungguttene og ble belønnet, sier The Telegraph. Avisen mener det var et genitrekk av United-manageren å holde Cleverley og Welbeck på banen i andre omgang, selv om de var usynlige før pause. På tross av at United får mye skryt i de andre avisene holder Telegraph litt tilbake, siden de mener at Tottenham presterte langt under pari.

Powered by Labrador CMS