Avisrunden

Les hva engelske aviser skriver om gårsdagens knallsterke seier.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney får, full fortjent, mye spalteplass i engelske aviser i dag. United.no presenterer her hva fem aviser fokuserer på i sine papirutgaver søndag.

The Sunday Telegraph: "Wayne Rooney har alltid hatt stor styrke. Nå tar han også et stort ansvar". Telegraph skriver at Uniteds nummer 10 har fått friere tøyler og framstår bedre enn noen gang etter Ronaldo-salget.

– Selv med ti mann var Rooney alene en massiv trussel for oss. Det ser ut som han elsker å spille fotball, sier Spurs-manager Harry Redknapp.

The Independent mener målscorerne Ryan Giggs, Anderson og Wayne Rooney var outstanding på White Hart Lane, og skriver at sistnevnte overskygget sin landsmann Aaron Lennon fullstendig. Patrice Evra får også skryt for at han nøytraliserte den raske kantspilleren.

The Sunday Times fokuserer mest av alt på Tottenham, som fikk erfare at det ikke vil bli noen spøk å bryte opp De fire store. Times skriver også at Harry Redknapp, i likhet med sine fire forgjengere, foreløpig har mislykkes i å slå United på hjemmebane. Ligamesterne får honnør for at de angrep og ønsket å drepe kampen med ti mann.

The Mail on Sunday trekker fram United-laget på forsiden av deres sportsbilag, mens Wayne Rooney i kampreferatet blir omtalt som "The finest player in all of England". Avisen mener Uniteds prestasjon var så sterk at det skal noe veldig ekstraordninært til for å ta ifra klubben ligamesterskapet.

The Guardian mener Tottenham fikk en leksjon av Manchester United, og at de Røde viste styrke og ro ved å slå tilbake etter marerittstarten.

Powered by Labrador CMS