– Han var glimrende

U21-sjef Warren Joyce er full av lovord om kaptein Tom Thorpe (bildet) etter gårsdagens seier over Newcastle.

Publisert Sist oppdatert

Etter en dårlig førsteomgang, kom U21-gutta tilbake mot Newcastle mandag kveld og vant til slutt 2-1. En av hovedårsakene til at det gikk som det gikk var kaptein Tom Thorpe. Han sto for det første målet, og var deltagende overalt på banen med utgangspunkt i sin rolle som defensiv midtbanespiller.

– Tom var glimrende gjennom hele kampen. Han foretrekker å spille i forsvar, men vi har ikke akkurat en overflod av midtbanespillere om dagen så vi må rotere litt. Likevel han gjorde en fremragende jobb på midten, sier Warren Joyce til MUTV.

Joyce følte at laget hevet seg veldig etter pausen på Whitley Park, etter det som var en målløs og skuffende førsteomgang.

– Vi var rett og slett dårlige i første omgang. Vi hadde mange som ikke var helt med, og flere som gjorde dårlige avgjørelser. Alt i alt var vi heldige som ikke lå under med et par mål til pause.

– I andre omgang derimot, var vi mye bedre. Vi fikk i gang pasningsspillet, og til slutt synes jeg vi sto igjen som fortjente vinnere, avslutter Joyce.

Powered by Labrador CMS