Ny kontrakt for Lawrence

Engelske medier melder at Tom Lawrence skriver under på ny langtidskontrakt med United.

Publisert Sist oppdatert

Det er SkySports som fredag melder at Tom Lawrence kommer til å skrive under på en ny langtidskontrakt med Manchester United.

Imponerte på utlån – fikk debut

20-åringen imponerte på utlån til Yeovil og Carlisle gjennom den forrige sesongen, og helt mot slutten fikk han også sin debut for United, da Ryan Giggs lot han starte sesongens siste hjemmekamp (3-1 mot Hull).

Lawrence sin kontrakt løp ut i sommer, og klubben har jobbet for å sikre at de fortsatt klarer å beholde unggutten.

Stor interesse

I følge SkySport skal mer enn et dusin klubber fra Premier League og Championship ha vært interessert i å få kloa i midtbanespilleren.

Både Swansea og Cardiff prøvde å hente Lawrence i januar, mens Southampton, Newcastle, Sunderland, Burnley, Stoke, Blackburn og Norwich, alle skal ha vist interesse.

Men nå ser det altså ut til at Lawrence selv velger å vie fremtiden sin til United, i håp om å slå gjennom under Louis van Gaal i den kommende sesongen.

Landslagsspill

Lawrence ble også tatt ut i troppen til Wales i sommer, men det betyr ikke at han kommer til å spille for dem. Ettersom han fortsatt ikke har spilt for Wales (satt på benken gjennom hele kampen da de tapte 2-0 mot Nederland), kan det fortsatt hende at han velger England.

Unggutten har nemlig en engelsk far, noe som gjør at han også kan spille for dem. Gareth Southgate, som jobber med de yngre landslagene til England, sies å holde et øye til Lawrence, og SkySports melder at han mer enn gjerne ser at 20-åringen bestemmer seg for å spille for England.

 

Powered by Labrador CMS