Skjermbilde: manutd.com

– Jeg håper det er press og forventninger

Tobin Heath håper hun kan bringe trofeér til kvinnelaget.

Publisert Sist oppdatert

For knappe to uker siden bekreftet Uniteds kvinnelag at de hadde signert USA-stjernen Tobin Heath. Etter å har vært i karantene på grunn av reglene rundt coronaviruset gjorde nysigneringen tirsdag sitt første intervju med klubben.

På spørsmål om hun tror hun har press på seg er Heath klar i sin sak, og svarer det alle United-supportere vil høre:

– Jeg håper det er press og forventinger, fordi jeg vil bare spille for en klubb som har det. Det betyr at det er en klubb som vil vinne noe.

32-åringen sier at hun kommer til verdens største fotballklubb og er stolt av å være en del av United-familien.

– Bare det å ta på treningsdrakta gjør meg spent. Spesielt for en amerikaner er United en stor klubb og er den mest kjente klubben i verden. Det å være her å spille med logoen på brystet er noe jeg er veldig stolt av. 

I tillegg til Heath ble også venninnen Christen Press signert for noen uker siden. Heath forteller at de to amerikanerne kommer til United for å vinne noe. Fra før av står Heath med to VM-gull og to OL-gull.

– Vi kom hit for å konkurrere og vinne. Det er ikke noe annet alternativ. Vi håper vi kan bringe suksess til denne unge klubben. 

VINNERE: Christen Press og Tobin Heath.

– Én tittel eller et trofé hadde vært fantastisk. Jeg hadde elsket å glede supporterne her. Jeg vil bli historisk for denne klubben slik at jeg kan se tilbake å tenke at jeg gjorde noe for United.

– Gruppa sier også at de har de samme ambisjonene.

Her kan du se hele intervjuet med kvinnelagets nye stjerne.

Powered by Labrador CMS