tldl

«Jeg ble slått av 2000 av dere. Det var ikke bra nok»

Publisert Sist oppdatert

Først: Gratulerer til Lars Aakerøy, som stakk av med rundeseieren i første runde av Tipp laget-konkurransen vår.

En drakt kommer din vei.

Aakerøy var én av 16 som klarte 13 poeng i åpningsrunden, og han var den som vant loddtrekningen.

Så er det bare å innrømme at undertegnede bommet for mye på første laguttak. Jeg har egentlig et slags minimumskrav til meg selv om at jeg skal treffe med ni av elleve hver eneste gang.

Da blir åtte rett og ett bonuspoeng for å ha tippet hjemmeseier (3-2, ikke 5-1) for dårlig.

Det som gjorde det ekstra bittert er at jeg egentlig er en forkjemper for McTominay og Fred, balansen de gir oss, de gode resultatene de gir oss, men likevel turte jeg ikke å stole på dem. Det var en lærepenge. 

Med 9 poeng totalt etter første kamp så ligger jeg på 2029. plass. Supporterklubben fikk også ni poeng.

Jeg – og vi – har altså en jobb å gjøre, ikke bare med å hente inn de fire poengene jeg ligger bak, men med å passere alle de som ligger foran.

Klikk på banneret for å gå direkte til konkurransen.

Tipp laget

Det er forresten en ny og bedre oversikt under «Mine poeng» denne sesongen, der der kan se hva dere tippet og hva fasiten var. Den blir liggende der for alle kamper sesongen gjennom.

Sik ser det nå ut under fanen mine poeng:

Eller merket vi i Supporterklubben at det var en del som ikke fikk med seg at det også er resultattips denne sesongen. Dere må altså fylle ut både 11 spillere og tippe resultat.

tipplagetleeds1

Siden Supporterklubben fikk en del henvendelser fra medlemmer som ikke hadde fått med seg dette så understreker jeg også at dere må fylle ut et tall på antall mål for både United og motstander. Det ser nesten ut som om det står «0» fra før av hos begge, men dere må fysisk fylle ut et tall for antall mål dere tror både United og motstanderen scorer.

Når det er gjort og elleve spillere er valgt så blir det mulig å registrere laget deres.

LES OGSÅ: Her er bruksanvisningen for de som ikke kikket på den.

Under fanen tabeller finner du forresten øverst tabellen for denne runden, mens det nederst blir sesongen sammenlagt – kanskje den viktigste for de av dere som gjør det bra.

Helt til slutt: Husk at fristen til Southampton-kampen er 12.00 søndag. Så fungerer systemet slik at hvis du glemmer en runde så auto-leveres de samme 11 og samme resultattips som du leverte til forrige kamp, men vi anbefaler å legge inn et nytt tips tidlig og heller endre på det fortløpende frem til fristen går ut.

Til andre interesserte: Det er premier for totalt 70000 kroner i Tipp laget. Les mer om det her.

Powered by Labrador CMS