tipplagetav

«Riktig lag for tredje gang på rad, men nå blir det kanskje vanskeligere»

Publisert Sist oppdatert

Det var én person som prikket helt riktig lag og riktig resultat da United tapte 0-1 i ligacupen mot West Ham. Det ga 14 poeng og rundeseier.

I helga var det også bare én person som prikket riktig lag og et nytt 0-1-tap mot Aston Villa. Det betyr at Ole Martin Amundsen enten er kontaktet eller blir kontaktet angående premien som er en drakt. Vi gratulerer.

Selv traff undertegnede og Supporterklubben med vårt laguttak for tredje gang på rad, men vi forutså ikke tapet. Det betyr at det ble 12 poeng (11+1 bonuspoeng) i runden.

Jeg avanserte fra 80. til 71. plass med 86 poeng totalt, men det er fortsatt fem poeng opp til trioen som ligger i front.

Mot Villarreal onsdag det imidlertid fort bli vanskeligere.

Fra før av er det kjent at Aaron Wan-Bissaka er suspendert.

Luke Shaw og Harry Maguire forsvant begge ut med skade mot Aston Villa. Blir de klare igjen, og vil Ole Gunnar Solskjær i det hele tatt avsløre noe om situasjonen deres?

shaw43232
UT MED SKADE: Luke Shaw måtte ut etter en drøy halvtime mot Aston Villa. Er han klar igjen til onsdagens kamp?

Samtidig har United nå tapt tre av de fire siste kampene. Hva betyr det for laguttaket? Edinson Cavani er jo klar igjen. United hadde ikke nok bytter til å sette innpå Jadon Sancho i helga, og Jesse Lingard har vist gode tendenser når han har fått sjansen.

Etter et tap er det alltid støy rundt den sentrale midtbanen. Blir det McTominay, Fred eller også Paul Pogba der? Og kan Donny van de Beek være aktuell igjen? Ofres Pogba nå helt? Ofres Fred eller McTominay? Stoler Solskjær på de samme spillerne eller blir det bytter?

Motstander Villarreal er et meget vanskelig lag å møte, noe United selv vet fra Europa League-finalen.

I helga var spanjolene egentlig litt uheldige som ikke slo Real Madrid på bortebane. Tidligere i sesongen var de bare et komisk selvmål på overtid fra å slå Atletico Madrid borte, og de spilte seg også frem til straffekonkurranse i Supercup-finalen mot Chelsea.

Fristen for Villarreal-kampen er 12.00 onsdag.

Les mer om reglene og premiene her.

Trykk på den røde knappen under for å legge inn ditt lag og tips til onsdagens kamp.

Tipp laget
Powered by Labrador CMS