357 spådde Solskjærs diamant

Publisert Sist oppdatert

At United skulle ende opp i en diamant med de 11 utvalgte mot Arsenal var ikke spesielt overraskende.

Hele 357 av dere forutså korrekt lag denne runden, noe som er rekord, og drakvinneren ble etter trekning Per Kristian Skaaret. Han kan velge en valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt fra årets kolleksjon i nettbutikken vår. Vi gratulerer!

Kanskje var diamant-valget dessverre så åpenbart at det var en grunn til at Mikel Arteta og Arsenal taklet det så godt som de gjorde.

Samtidig ble oktober til november i helga, og i den forbindelse ble også bestemann sammenlagt i hele i oktober kåret. Der vant Bård-Are Aga med 49 poeng, ett foran tre andre.

Månedsvinneren får tilstendt en forundringspakke fra nettbutikken vår. Vi gratulerer igjen.

Sammenlagt for hele sesongen leder Frank S med totalt 98 poeng, to poeng foran fire mann som jager ham bakfra. Det er imidlertid et tresifret antall personer som er mindre enn ti poeng bak sammenlagt.

Supporterklubbens tips ligger på delt 7. plass sammenlagt så langt.

Husk fristen mot Basaksehir. Den er onsdag 12.00 (fristen er alltid 12.00 kampdag), og vi anbefaler å legge inn laget nå, og heller endre hvis du får nye opplysninger frem mot fristens utløp.

Premiene er:

1. plass: En fullt betalt tur for 2 til Manchester, inkludert fly* , hotell og kampbillett. (* fra Oslo)

2. plass: Gavekort til nettbutikken vår på 3.000 kroner.

3. plass: Gavekort i nettbutikken på 2.000 kroner.

Månedsvinner: Forundringspakke fra United-butikken vår.

Hver runde: Vinneren får valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt, avhengig av hva som er tilgjengelig på lageret vårt. (merk, trykk ikke inkludert)

Powered by Labrador CMS