FrankT

– Vår vanskeligste kamp for sesongen

Publisert Sist oppdatert

Det er kort mellom kampene, og allerede onsdag tar Manchester United i mot Brentford på Old Trafford.

Det motsatte oppgjøret på Brentford Community Stadium var Erik ten Hags første bortekamp i Premier League som United-manager og de aller fleste husker nok kampen som endte med et grusomt 0-4-tap.

Da Brentford-manager Thomas Frank møtte pressen mandag ettermiddag i forbindelse med kampen som spilles onsdag og så tilbake til det motsatte oppgjøret med stolthet.

– Det var en veldig, veldig god seier, kanskje den største i Brentfords historie. Likevel vet vi at det blir en helt annen kamp onsdag kveld. Vi går potensielt inn i sesongens vanskeligste kamp, med alt tatt i betraktning, sa Frank.

– Vi reiser til den største bortebanen og møter et lag som er mye mer stabile enn sist vi møtte dem. Ten Hag og hans stab har gjort en veldig god jobb. De har vunnet sitt første trofé og kjemper samtidig om en plass i Champions League.

– De kommer fra at tap og ønsker å slå tilbake umiddelbart. I tillegg slo vi dem jo stort forrige gang så det gir dem nok enda mer energi. Det er et lag med toppspillere og de kommer til å komme ut med høy energi og kjempe om hver eneste ball. Jeg tror vi kommer til å få det utrolig vanskelig.

Powered by Labrador CMS