Tevez nestemann?

Carlos Tevez nevnes stadig oftere som mannen Sir Alex har baet ut til å bli Uniteds nye spiss.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren har lenge vært en uttalt beundrer av den 23 år gamle argentineren, som kom til West Ham fra Corinthians for snart ett år siden.

Ferguson ble sågar tilbudt å kjøpe Tevez i fjor sommer, men følte det luktet vondt av avtaleutkastet, og slo fra seg muligheten. Den unge spissen endte i stedet opp i West Ham, som ikke hadde noen betenkeligheter med å hente ham og hans landsmann, Javier Mascherano til Upton Park i en dobbeltavtale. Siden ble West Ham ilagt en bot på 5.5 millioner pund for å ha brutt bestemmelsene i overgangsreglementet.

Til tross for sine betenkeligheter i fjor, og kontroversene som har omgitt spilleren, skal Ferguson aldri helt ha slått bort tanken om å få Tevez til Old Trafford. Således skal han nå, blant annet ifølge Manchester Evening News og The Mail on Sunday, være interessert i å inngå en avtale om spilleren. Men, så lenge det fortsatt foregår undersøkelser med henblikk på å komme til bunns i omstendighetene rundt avtalen som førte de to søramerikanerne til West Ham, skal United-manageren foreløpig være innstilt på å nøye seg med en låneavtale om Tevez.

Uansett kan det bli vanskelig å få gjennomført planen, for både Internazionale og Real Madrid skal være villige til å betale store penger for å sikre seg argentineren på permanent basis. Også Chelsea og Liverpool skal etter rapportene følge situasjonen nøye.

Powered by Labrador CMS