Medisinsk test utsatt

Tevez nektes midlertidig å reise til Manchester av West Ham.

Publisert Sist oppdatert

Carlos Tevez' medisinske test, som ville føre han mange steg nærmere en overgang til Old Trafford, er midlertidig utsatt. Testen skulle etter planen gjennomføres onsdag, men er nå utsatt pga West Hams motvilje til å la spilleren få ta en slik test uten at klubben har akseptert et bud fra United. Dette melder Manchester Evening News i kveld.

Litt tidligere i dag uttalte Sir Alex Ferguson at han er relativt sikker på at Tevez vil være Unitedspiller når neste sesong starter, og at prosessen går tregt, men fremover, mens David Gill tidligere i uken sa noe av det samme: "Vi har fortsatt en del papirarbeid og lignende, men vi satser på at overgangen skal være i boks innen en ukes tid."

Hovedproblemet ligger fortsatt i det å komme til enighet om en sum for spilleren. West Hams kjøp av Craig Bellamy kan se ut til at klubben vil satse på waliseren sammen med én til spiss kommende sesong. I dag ble Marlon Harewood derimot solgt fra London-klubben til Aston Villa, og dette kan åpne for at West Ham vil gi alt for å beholde Tevez- mot argentinerens vilje. Slike saker bringer sjeldent noe godt med seg, og med en spiller i stallen som kun motvillig tar på seg klubbdrakta kan dette svekke lagmoralen voldsomt.

Powered by Labrador CMS