Legesjekk til uken

Over helgen vil Carlos Tevez sette seg på flyet til Manchester, hvor han skal gjennomgå den obligatoriske medisinske testen.

Publisert Sist oppdatert

Etter planen skulle Tevez ha gjennomført legesjekken i Venezuela sist fredag, men denne ble utsatt som følge av problemene som oppsto rundt de juridiske sidene ved overgangskontrakten.

I kveld har imidlertid spillerens agent, Kia Joorabchian utstedt følgende pressemelding, hvor han bekrefter at overgangen vil gå i orden:

"Carlos Tevez vil tirsdag fly til Storbritannia for å gjennomgå en legesjekk i forbindelse med overgangen til Manchester United.

"Det er vår oppfatning at alle involverte parter er innstilt på å finne en løsning på alle administrative stridsspørsmål i løpet av de nærmeste dagene.

"På dette tidspunkt vil vi ikke gi noen utfyllende kommentarer."

"Partene" som det her refereres til, er angivelig Manchester United, MSI (selskapet som ledes av Kia Joorabchian) og West Ham.

Uansett må en avtale godkjennes av Premier League – og de har ikke på noen måte endret syn på saken. De forlanger fortsatt at avtalen må inngås direkte mellom West Ham – som sitter på spillerens registrering – og Manchester United.

Kilde: Telegraph Online og PA

Powered by Labrador CMS