FA og FIFA involveres

Flere medier melder at de involverte partenes tiltro til nøytralitet fra Premier League har nådd et nullpunkt.

Publisert Sist oppdatert

Carlos Tevez representanter forbreder nå å involvere FA og FIFA for å få til en løsning i overgangskaoset. Manchester United stiller seg etter sigende positive til en slik vending for å få sluttført overgangen.

Sakens kjerne er låst med at Premier League krever at West Ham skal motta overgangssummen, mens det synes klart at det er den iranske forretningsmannen Kia Joorabchian som eier spillerens økonomiske rettigheter.

En kilde involvert i forhandlingene fortalte PA sports; "Diplomatiske steg er tatt. Alt er låst, så vi må ha hjelp av en uavhengig part."

"Advokatene er enige i at en avtale må fattes mellom Kia Joorabchian og Manchester United, men Premier League tillater det ikke. Det virker som at Premier League har sin egen agenda nå. De må ha ryggdekning for å ha tillatt West Ham å bruke Tevez på slutten av fjorårssesongen."

Kilden forteller videre; "Hele argumentasjonen til Premier League er basert på at West Ham rev i stykker kontrakten med MSI etter høringen i april og dermed hevdet at Tevez tilhørte West Ham. Men enhver domstol kan fortelle deg at det ikke er juridisk holdbart."

Hverken Manchester United eller Kia Joorabchian forstår hvorfor denne saken behandles annerledes enn overgangen som førte Javier Mascherano til Anfield i januar. Premier League på sin side må forbrede seg på juridiske steg fra Sheffield United dersom de snur og anerkjenner Kia Joorabchian, MSI og Just Sports Inc. som er økonomiske eiere av Carlos Tevez.

Kilder: Manchester Evening News og The Times

Powered by Labrador CMS