Nye kampdatoer for april

Enkelte av Uniteds kamper er flyttet for å vises på TV i Storbritannia. Flere av dem kan imidlertid bli flyttet igjen avhengig av hvordan det går i CL og FA-cup.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds kamper i april har nå fått bekreftede tidspunkt.

Det betyr noen endringer.

Bortekampen mot City vil som planlagt gå av stabelen lørdag 7. april, men starter 18.30 istedenfor 16.00. Kamptidspunktet er gitt at et av lagene spiller CL-sluttspill tirsdagen etter.

Hjemmekampen mot West Bromwich er flyttet fra lørdag 14. april til søndag 15. april, og spilles klokken 17.00. Dette er den eneste kampdatoen som er helt fastsatt.

Bortekampen mot Bournemouth går som planlagt lørdag 21. april – men starter 18.30 istedenfor 16.00. Denne kan imidlertid flyttes avhengig av hvorvidt United når semifinalen i FA-cupen, som skal gå av stabelen den helgen.

Hjemmekampen mot Arsenal er flyttet til søndag 29. april istedenfor lørdag 28. april. Denne kan bli flyttet dersom United spiller CL tirsdagen etter.

Tidspunkt er ennå ikke fastsatt for bortekampen mot West Ham, som opprinnelig skulle spilles 18. mars men som er utsatt fordi United spiller kvartfinale i FA-cupen mot Brighton på Old Trafford dagen før.

April for United:

Lørdag 7. april: Borte mot Manchester City (18.30 norsk tid)*
Tirsdag 11. april/onsdag 12.: Mulig kvartfinale i CL.
Søndag 15. april: Hjemme mot WBA (17.00 norsk tid)
Lørdag 21. april: Borte mot Bournemouth (18.30 norsk tid, PL)*. Alternativt: Semi i FA-cupen, dato i så fall ikke fastsatt.
Søndag 29. april: Hjemme mot Arsenal (17.30 norsk tid)*

* Kan bli flyttet.

Her kan du se komplett terminliste.

Powered by Labrador CMS