Her er rivalenes nøkkelkamper

Manchester City, Chelsea og Arsenal er Uniteds tre argeste konkurrenter til ligagullet. Se når disse klubbene møter hverandre her.

Publisert Sist oppdatert

Fjorårets seriemestere Manchester City har fått en på papiret svært overkommelig serieåpning. De tar imot nyopprykkede Southampton på eget gress, Helgen 18.-19. august møter samtidig Arsenal Sunderland på hjemmebane, mens Chelsea reiser til DW Stadium og Wigan.

Chelsea og Manchester City er sammen med United kanskje de aller største favorittene til ligagull. Disse lagene møter hverandre først den siste helga i november på Stamford Bridge, mens oppgjøret på Etihad Stadium kommer siste helga i mars.

City møter Arsenal på hjemmebane 22. september – den påfølgende helgen tar Gunners imot Chelsea på hjemmebane. 12. januar kommer Manchester City til Emirates, og uka etter reiser Arsenal til London for å møte Chelsea.

I siste serierunde får Manchester City besøk av Norwich og Chelsea av Everton, mens Arsenal får en tøff bortekamp mot Newcastle.

Alle lagene har et overkommelig juleprogram, selv om Chelsea blant annet reiser til Goodison Park. City må ta turen til Sunderland på Boxing Day, en kamp de tapte i jula i fjor.

Det er også verdt å legge merke til at både City, Arsenal og United møter Liverpool i løpet av sine tre første bortekamper.

Powered by Labrador CMS