Enklest seriestart for United

Etter å ha lest denne saken må det være lov til å håpe på en god seriestart.

Publisert Sist oppdatert

United.no har sett på de åtte første seriekampene til hver av lagene som endte i topp-7 i 2013/14-sesongen.

Det gir noen interessante tall.

Hvis man bytter ut de tre nedrykkede lagene (Norwich nr 18 med Leicester nr 1, Fulham nr. 19 med Burnley nr 2 og Cardiff nr. 20 med play off-vinner QPR) så viser terminlista at United tok 21 av 24 mulige poeng i kampene denne sesongen mot motstanderne de møter i de første åtte serierundene kommende sesong. Det eneste tapet kom mot Everton.

Av Uniteds første åtte motstandere kommende sesong, var det også bare Everton som havnet høyere enn 12. plass på tabellen nå i mai.

United.no er fullt klart over at kampene må vinnes og at det finnes få enkle kamper, men ingen av de andre ventede topplagene har i alle fall en like «enkel» åpning som United har på papiret.

De andre:

Regjerende mester Manchester City tok 16 av 24 mulige poeng i de samme åtte kampene forrige sesong, som de starter med nå. De møter Chelsea, Liverpool, Arsenal og Tottenham i løpet av sine første åtte kamper.

Liverpool tok også 16 av 24 mulige poeng i kamper mot de samme motstanderne forrige sesong, og møter Manchester City, Tottenham og Everton i løpet av sine første åtte kamper.

Chelsea tok også 16 av 24 poeng i fjor mot de lagene de møter i de første åtte serierundene, og møter Arsenal, City og Everton i løpet av de åtte kampene.

Det er på samme måte også for Arsenal, Everton og Tottenham også. Arsenal tok 16 av 24 mulige poeng i fjor mot de samme åtte, Everton tok 14 poeng og Tottenham tok 10 poeng.

Det er også verdt å merke seg at av de nevnte lagene er United og Tottenham de eneste lagene med nye managere.

Powered by Labrador CMS