United kan vinne tittelen

– Men da må de kjøpe en spiss, sier ex-Red Teddy Sheringham.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere United-spilleren har registrert at både Robin van Persie og Radamel Falcao har blitt kassert i løpet av sommeren, og at hans gamle klubb dermed står igjen med Wayne Rooney, James Wilson og Javier Hernandez i fremste rekke.  Og, siden også sistnevnte er tippet ut av Old Trafford før overgangsvinduet stenger, mener Sheringham – i likhet med mange andre – at United er altfor tynt besatt fremover.

I et eksklusivt intervju med 888sport.com gir da også den 49 år gamle londoneren uttrykk for at mangelen på en skikkelig målgjører kan bli skjebnesvangert.
Han har imidlertid god tro på at Louis van Gaal vil dra en eller annen opp av hatten, om ikke denne uken, så i alle fall før overgangsvinduet stenger om en knapp måned.

teddy
26. mai 1999: Teddy Sheringham med beviset på CL-triumfen i Barcelona.

– De har hentet inn fryktelig mange spillere til nå, og fortsatt foregår det saker og ting (i kulissene). Jeg antar derfor at de kommer til å anskaffe seg en spiss. Hvis ikke, ville det overraske meg stort. En spiss vil nemlig fort kunne utgjøre hele forskjellen, sier Sheringham, som i 1997 ble hentet fra lørdagens United-motstander Tottenham for å erstatte den uerstattelige – Eric Cantona.

Da han ble solgt tilbake til White Hart Lane fire år senere, hadde Sheringham mer enn oppnådd målsettingen sin om først og fremst å vinne Premier League. Med på veien sørover hadde han til og med tre medaljer fra turneringen, i tillegg til medalje fra FA-cupen og Champions League.

I sistnevnte turnering var det som kjent Sheringham som satte inn det viktige utlikningsmålet mot Bayern München på Camp Nou i 1999, en scoring som minutter senere ble fulgt opp av Ole Gunnar Solskjærs berømte seiersmål.

Sheringham, som i mai ble utnevnt til ny manager i League Two-klubben Stevenage, fikk totalt 153 opptredener i løpet av Old Trafford-karrieren, og scoret 46 mål.

Powered by Labrador CMS