– Ikke undervurder dem

Teddy Sheringham advarer Manchester United mot å undervurdere Schalke, tross tomålsledelsen de har å gå på fra bortekampen.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson har uttalt at han kommer til å hvile flere spillere til morgendagens kamp, ettersom det kommer en særdeles viktig ligakamp mot Chelsea på søndag, men Champions League-vinneren fra 1999 tror og håper Fergie kommer til å stille med sitt sterkeste lag.

– United har lagt et fantastisk grunnlag ved å lede 2-0, men jeg tror Sir Alex vil sende ut sitt sterkeste lag og sørge for å vinne kampen, for så å hvile spillere den siste halvtimen, sa Sheringham da han gjestet Richard Keys og Andy Gray i TalkSport tidligere i dag.

– Om man spiller med et svekket lag og det slår feil kan man tape 2-0, slik at det vil bli ekstraomganger. Da er alt et kaos, noe som kan smitte over på søndagens kamp. Så jeg tror de vil få den kampen ut av verden først, for så å fokusere på hvem som er friske og klare til å møte Chelsea.

Chelsea er avhengige av tre poeng for å ha en realistisk mulighet for ligagull. Sheringham tror det kan vise seg å være en fordel for de røde djevlene.

– Det er Chelsea som må framover, for United er tre poeng foran. Chelsea må stå for all løpingen, og noen ganger kan det være til din fordel at det andre laget kommer framover og angriper.

– Se for deg at det er 20 minutter igjen og det står 0-0 eller 1-1. Chelsea må vinne kampen, og det kan United utnytte med farten og kraften de har på topp.

– United har vært der, sett det og gjort det tidligere. De kjenner til situasjonen. En annen god ting for United er at Chelsea har et stabilt lag, men de er ikke helt sikre på angrepsrekken sin.

– De har tre fantastiske spisser, men de kan ikke spille alle samtidig, kanskje ikke en gang to av dem. Så de vil spille med kun én på topp, kanskje to, men de klarer ikke å bruke alle kraften de har. Det er spørsmål Fergie er nødt til å finne svaret på, men det er et stort problem for Ancelotti også.

Powered by Labrador CMS