– Swansea hadde fortjent bedre

Engelske aviser lot seg – igjen – imponere over waliserne i gårsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News mener Manchester United spilte for halv maskin, men lokalavisen er samtidig av den oppfatning at Sir Alex Fergusons slagplan fungerte. Avisen skriver også at «Swansea hadde sine muligheter, men at de slet med å finne rytmen i spillet ettersom United stod høyt og stresset dem.»

Avisen belønner David De Gea, Nemanja Vidic og Javier Hernandez med syv på børsen.

Sky Sports slår fast at de walisiske nykommerne hadde fortjent langt bedre i gårsdagens møte med Manchester United. Men, samtidig som sportskanalen skriver at de på langt nær lot seg imponere over prestasjonene til Sir Alex Fergusons mannskap, vies mye av spalteplassen til å hylle Swansea for måten de spilte på mot de regjerende ligamesterne.

Manchester United vant fortjent, skriver The Guardian. Videre hadde avisen medfølelse både for vertene og Scott Sinclair, som jo brant alle sjansers mor etter 23 minutter spilt.

– Lørdagens trepoenger var ikke bare en historisk kuriositet – den var også svært viktig ettersom den ikke lot City, som tidligere på dagen slo Newcastle, få enda større luke, skriver The Telegraph – og legger til:
– Åtte poengs ledelse – selv for United – ville vært mye før vi snakker desember. Men, i går viste Sir Alex Ferguson igjen hvilken vidunderlige evne de har til å hale i land knepne seiere selv når de ikke spiller sitt beste, lyder dommen fra den respekterte avisen.
Powered by Labrador CMS