Slik reagerer den engelske pressen

AVISRUNDEN: De engelske avisene lar slaktekniven ligge for denne gang.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United gikk på et skuffende tap borte mot Swansea. Gjestene dominerte kampen, men måtte avfinne seg med at vertene hadde marginene på sin side.

Det virker litt som om de engelske avisene også føler litt med United. En skulle kanskje tro at tabloidene sto klare med slaktekniven, men United slipper relativt billig unna i denne omgang.

Manchester Evening News (Samuel Luckhurst)

Den Manchester-baserte avisen forsøker å oppsummere kampen ved å liste opp «fem ting vi har lært» etter Uniteds tap for Swansea:

  1. Ángel Di Marias plass er i fare
  2. Ander Herrera er nødt til å spille fast
  3. Van Gaal overvurderte Swanseas fysikk
  4. Wilson kastet bort på benken
  5. McNairs rolle forblir udefinert

Du kan lese mer om argumentasjonen til M.E.N. her.

The Guardian (Joe Lovejoy)

– Statistikken viser at Manchester United er det beste laget i Premier League basert på form nylig, men tabellen lyver ikke, og fjerdeplass virker å være riktig for United.

Slik åpner The Guardian sin sak om Uniteds tap for Swansea. Manchester United hadde ballen klart mest, hadde flest skudd, men var uheldige og tapte kampen på The Liberty. Tapet kom veldig overraskende, spesielt etter at Swansea tapte 2-0 for West Bromwich forrige helg, samt røk ut av FA-cupen mot Blackburn før det.

skuffede Unitedspillere Swansea
SKUFFELSE: Manchester Uniteds fine rekke uten tap fikk seg en brå slutt borte mot Swansea.

The Sun (Mark Irwin)

– Louis van Gaal tviler ikke på seg selv. Hodet hans er så stort at det har sin egen måne, lyder ingressen til tabloidavisen The Sun.

Videre skriver journalisten, Mark Irwn, at en heldig Louis van Gaal har kunnet gjemme seg bak statistikker og noen gode resultater. Han ber imidlertid om at folk tar en titt på antall poeng.

Van Gaal får også kritikk for at han fortsatt ikke vet hva som er hans beste midtbanekonstellasjon eller hvilken formasjon som fungerer best. Van Persie får kritikk for å være helt ute av form, Marouane Fellaini for å løpe rundt og lage mange frispark.

Du kan lese saken her (krever innlogging).

Daily Mail (Matt Lawton)

Daily Mail-journalisten mener at det var på tide at Manchester Uniteds heldige rekke med gode resultater fikk en slutt.

– I et parallelt univers, som Van Gaal ser ut til å kontrollere, måtte formlaget i Premier League tape til slutt.

Lawton skriver at Van Gaal ikke klarte å få til noe annet enn en skuffende forestilling, selv om han tok flere risikable avgjørelser som mange fortsetter å kreve av nederlenderen. Les mer her.

Powered by Labrador CMS