– Jeg kan ikke tro at jeg sier dette…

…men United kommer til å klare seg fint uten Ángel Di María, sier MEN-journalist Stuart Mathieson.

Publisert Sist oppdatert

For første gang siden argentinerens debut mot Burnley i slutten av august må United klare seg uten Ángel Di María i tirsdagens oppgjør mot Stoke. Vingen hadde en fantastisk start i klubben, men de siste ukene har formen dalt noe.

Nettopp derfor tror MENs Stuart Mathieson at United vil sikre tre poeng mot Stoke uten deres beste spiller så langt i år.

– Jeg kan ikke tro at jeg sier dette, men ja, United kommer til å klare seg uten Ángel Di María. Tidligere i sesongen ville jeg ikke ha sagt det. Han var den soleklare stjerna på laget, og det var umulig å ikke gi ham best score på spillerbørsen av United-spillerne, sier journalisten som har fulgt United i en årrekke.

– Men nå har han sluknet litt, selv om jeg ikke er i tvil om at vi får se ham på sitt beste igjen.

“Like sterkt som United-haterne elsket forrige sesong er de i ferd med å mislike årets utgave med et United-lag som viser tegn på at de er på vei tilbake”

Adrian Durham

– Ander Herrera var strålende på lørdag, og du kan jo lure på hvorfor han ikke har fått spille tidligere. Hvis han spiller som han gjorde da, vil United klare seg fint uten Di María.

– Så kan Di María komme tilbake når han er frisk og rask igjen og fortsette å dominere da.

– Kriminelt om United taper

Forrige runde høvlet United over et svakt Hull-lag på Old Trafford, og Mathieson tror United fortsetter seiersrekken slik alle forventer.

– Jeg mener det vil være kriminelt om United taper for Stoke. Det er deres tid nå. Jeg tror det blir vanskeligere enn mot Hull, for de var patetiske, men jeg tror de vinner 2-0 eller noe lignende.

– Får til og med Smalling til å se bra ut

Adrian Durham i Daily Mail er enig med Mathieson og skriver at produktet Louis van Gaal er i ferd med å levere kan bli noe ekstra spesielt.

– Vi skjønner at Manchester United er i ferd med å bli spesielle igjen. Hvordan? Enkelt. Folk har begynt å tviholde på hvert eneste strå, desperate etter å kritisere laget til Louis van Gaal, skriver Durham og viser til et falskt rykte om at Wayne Rooney pådro seg rødt kort mot West Ham med vilje for å rekke en fest og maset om Uniteds Falcao-investering.

– Like sterkt som United-haterne elsket forrige sesong er de i ferd med å mislike årets utgave med et United-lag som viser tegn på at de er på vei tilbake.

– Det er en fryd å se dem spille til tider, og dersom de kan korte ned skadelisten og stabilisere seg kan Van Gaal være nære ved å gjøre noe ekstra spesielt på Old Trafford.

– Manageren får til og med Chris Smalling til å se bra ut, så alt er mulig.

Powered by Labrador CMS