Lager større syngeseksjon – Red Issue til angrep

Publisert Sist oppdatert

United varslet mandag at de for niende sesong på rad fryser prisene for sesongkort.

Samtidig offentliggjorde de at syngeseksjonen, som nå er på Stretford End, skal utvides.

Målet er at 1.200 plasser i syngeseksjonen skal bli til 2.000.

– Målet er å få til denne utvidelsen i løpet av neste sesong, ved å ta i bruk seksjoner ut mot det sydvestlige hjørnet på Stretford End, sier United-topp Richard Arnold.

ENORM JUBEL: United-supporterne etter at Scott McTominay satte 2-0-målet mot City i helga.

– Kultliknende

Twitterkontoen til fanzinet Red Issue, til en viss grad selverklært vaktbikkje for hva som foregår blant United-supporterne i England, er imidlertid ikke udelt positive.

Mest på grunn av organiseringen av syngeseksjonen, som styres av grupperingen The Red Army (TRA).

Red Issue har fått tilgang til og publisert kravene, eller reglene om du heller vil kalle det det, for å være en del av TRAs syngeseksjon.

De mener nå at United gir altfor stor makt til det de kaller «en upålitelig, hemmelighetsfull, kultliknende gruppering».

– Spesielt når mangeårige supportere flyttes for å tilrettelegge for denne syngeseksjonen.

Ankepunktene er blant annet også at de som skal stå i syngeseksjonen skal rangeres etter antall søknader for billett i løpet av en sesong eller om de også har gitt bort billettene sine til det som kalles «turister».

– For å klargjøre: En turist er definert som enhver person som ikke er TRA-medlem (The Red Army) eller ikke følger TRA-reglene, som inkluderer filming av kampen (red.anm: Ulovlig) eller som ikke er villig til å synge gjennom hele kampen.

– Enhver som ikke kan vise gyldig identifikasjon for at de er TRA-medlemmer eller ikke kjenner til reglene vil bli karakterisert som en «turist», og medlemmet som har gitt dem sin billett vil bli suspendert til en undersøkelse har funnet sted.

Red Issue reagerer også på at det er regler som ikke offentliggjøres, noe som de altså mener bidrar til å gi TRA en makt de altså kanskje ikke burde ha.

Delte meninger

De har mottatt både støtte og motstand for angrepet sitt, for som én påpeker:

– Et spørsmål: I en tid hvor hjemmeatmosfæren ikke er den beste, hvordan får du da til det som TRA ønsker uten å være organisert? Dette er det mest positive med denne sesongen, og det har gjort hjemmekampene enda bedre.

– Det er for mange supportere som forsøker å snakke negativt om andre fans. Dra på kampen, kos deg med en øl, støtt laget. Det er egentlig så enkelt.

Powered by Labrador CMS