– Stormer mot nr. 20

Britisk presse er samstemte: Det er bare spørsmål om hvor og når United kan bekreftes som ligamestere.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News:

Wayne Rooney dikterte spillet fra sin dyptliggende midtbanerolle, og United hadde full kontroll, skriver avisen. Den finner likevel grunn til å trekke frem Stoke-offensiven i 2. omgang, da hjemmelaget hadde den sterke vinden i ryggen.

– Men "pottemakernes" håp ble knust da de ga bort et straffespark.

Spillerkarakterer:

7: De Gea, Rooney, 6: Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Kagawa, Van Persie, 5: Valencia, Hernandez, Welbeck (innbytter)

 

The Guardian:

Manchester United ease to victory and add to Stoke’s relegation fears.

- That's my boy!
– That’s my boy!

– Dette var svært nære den perfekte ettermiddagsøkt for Manchester United, skriver Stuart James i sin oppsummering fra Britannia.
– Sir Alex Fergusons mannskap gjenopprettet sin 15-poengsledelse over Manchester City ved å cruise inn til en komfortabel seier, skriver han videre, og fremhever at Robin van Persie endelig fant nettmaskene igjen etter sin 751 minutter lange måltørke.
– Måten han feiret scoringen, der han stormet mot sidelinjen for å omfavne Sir Alex Ferguson og deretter gi en "high-five" til alle som satt på benken, viste oss hvor takknemlig han har vært for støtten han har fått, både offentlig og privat, i en periode han ikke har vært til å kjenne igjen fra den målscoreren som tidligere i sesongen terroriserte sine motstandere.

Kampens beste: Wayne Rooney

 

The Independent:

United’s cruise to the title has Tony Pulis looking poorly

– Glamouren befant seg på Wembley, den sterke lidenskapen på St. James’ Park, men for Manchester United fortsetter den ensomme kampen mot ligatittelen.
– United trenger syv poeng på sitt neste halvdusin med kamper for å sikre tittel nummer 20. Det gjenstår bare å finne ut hvor og når kroningen skal bekreftes, men mest sannsynlig blir det mot Arsenal den 28. april. Om du tror Manchester City taper sine to neste kamper, kan det til og med bli så tidlig som kommende søndag kveld, skriver Tim Rich.

– Sir Alex Ferguson var avslappet nok til å gi Wayne Rooney en midtbaneoppgave, og til å vinke tilbake til supporterne som mobbet Stoke ved å synge: "Who the f****** hell are you?"

 

The Telegraph:

– Etter å ha satt en stopper for en 12 timer lang måltørke, kan Robin van Persie komme til å sikre seg sitt første trofé som Manchester United-spiller foran sitt gamle publikum på Emirates om to uker. I så fall vil det måtte ses som en ironisk besynderlighet; ja, en understrekelse av årsaken til at Van Persie valgte å forlate Arsenal i fjor sommer.

Videre skriver avisens utsendte, John Percy, at "mens United ubønnhørlig marsjerer mot sin 20. ligatittel, er det foruroligende tider for Tony Pulis."
– Stoke har opplevd en formsvikt Robert Mancini bare kan drømme om skal inntreffe hos United. Som manager har Pulis aldri tidligere opplevd å rykke ned, men nå virker det som lysår siden Britannia Stadium ble regnet som et av landets mest ugjestmilde steder.

 

The Sun:

– Robin van Persie omfavnet sin sjef Sir Alex Ferguson i en feiring som fortalte alle at ligatittel nr. 20 er på vei til Manchester United.
– At det var nettopp disse to mennene – hovedarkitektene i arbeidet med å hente tittelen tilbake fra de bråkete naboene – som tiltrakk seg mesteparten av oppmerksomheten etter at RvP hadde sikret seieren på straffespark, var ytterst passende.

– Men det ble altfor enkelt for Fergies gutter mot et sørgelig svake Stoke. United knep poengene uten på noe tidspunkt å finne det nødvendig å skifte over fra 2. gearet.

Spillerkarakterer:

8: Rooney, Carrick; 7: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Hernandez, Van Persie; 5: Kagawa, Valencia, Welbeck (innbytter)

Powered by Labrador CMS