Scoringsglede for Young

Det er ikke ofte Ashley Young finner nettmaskene, men når han først gjør det skjer det gjerne på den spektakulære måten.

Publisert Sist oppdatert

Slik også på Britannia Stadium onsdag kveld, da han fyrte av en rakett Stoke-keeper Thomas Sørensen trolig bare hørte susen av.

Det var hans første United-scoring på over 19 måneder! Sist viste nemlig kalenderen 6. mai 2012. Det skjedde i 2011/12-sesongens siste hjemmekamp, og Swansea ble beseiret med 2-0. Også det en nydelig scoring av den tidligere Villa-spilleren, men av et helt annet slag enn den kanonen han overlistet Thomas Sørensen med. Mot Swansea skrudde han nemlig ballen delikat forbi keeper, akkurat slik han hadde gjort det tidligere i samme sesong, den gang han tegnet seg for to i den berømmelige 8-2-seieren over Arsenal.

Stoke City v Manchester United - Capital One Cup Fifth Round
ASHLEY YOUNG: Endelig lyktes han igjen.

Etter at han nå endelig og omsider fant nettmaskene igjen, klarte Young forståelig nok ikke å skjule sin glede. Han har gått gjennom en lang og vanskelig periode, og ikke kun på grunn av måltørke. Spillemessig har det vært langt mellom  høydepunktene, og selv har han ikke gjort situasjonen lettere med sin tilbøyelighet til å gå overende i motstandernes straffefelt.

Alt dette var imidlertid glemt på Britannia, hvor han endelig gjorde en god kamp – og attpå til kronet innsatsen med åpningsmålet. Og FOR et mål!

– Allerede idet jeg traff ballen visste jeg at den ville gå inn, sa Young, tydelig fornøyd til MUTV etterpå. Han hadde også en god forklaring på hvorfor han umiddelbart pådro seg et gult kort for måten han feiret på:

– Det var vel lett å se hvor mye det betydde for meg å komme meg på scoringslisten. Det har jo gått en stund siden sist! Derfor var jeg overlykkelig.

– Fortjent seier

De vanskelige værforholdene, spesielt den kraftige vinden, gjorde det bortimot umulig å trekke frem den helt store fotballen. Likevel synes Young at laget gjorde en sterk forestilling.

– Jeg synes vi var best hele veien, og det eneste laget som så ut til å kunne score. Kvaliteten vår kom tydelig frem. Vi viste glimrende kampmoral, noe vi forhåpentligvis klarer å ta med oss til helgens kamp (hjemme mot West Ham på lørdag).

Fornøyd med trekningen

Om trekningen, som resulterte i at United nå skal møte Sunderland til dobbeltoppgjør i semifinalen – den første på bortebane, sa Young:

– Vi er veldig fornøyd med å skulle spille hjemme sist. Vi vet også at det ikke vil bli enkelt, for cupkamper er bestandig tøffe.  Likevel; vi krysser fingrene for en plass i finalen.


 

 

 

 

Powered by Labrador CMS