Ett poeng var en bonus

De engelske avisene er som ventet samstemte i at dette var dårlige greier.

Publisert Sist oppdatert

Her er utdrag fra noen av de største og viktigste avisene:

Stuart Mathieson, Manchester Evening News:

Louis van Gaal vil ha spillerne sine til å spille kamper mens de drømmer. Men om det var slik de fantaserte om denne kampen, kan de ikke ha fått det minste blund på øynene på nyttårsaften.
Det kommer til å bli enda flere søvnløse netter i 2015 dersom spillerne ikke klarer å legge juleformen bak seg utover vinteren, skriver Mathieson, og minner om at det kun har blitt tre poeng på like mange bortekamper de siste ukene.

Avisens spillerbørs:
Chris Smalling får en 7’er etter «en vanskelig start, men i det minste løftet han seg raskere og bedre enn enkelte av sine kollegaer».

Samtlige andre aktører får 6 – bortsett fra Jonny Evans og Robin van Persie, som begge blir belønnet med 5.

Stuart James, The Guardian:

“Falcao goal scrambles point for United.”

Momentumet er ikke lenger på Manchester Uniteds side. De må derfor regnes som heldige som slapp unna med det ene poenget på forblåste Britannia Stadium.
Louis van Gaal gjorde da heller ingen forsøk på å bortforklare United svake forestilling på en ettermiddag hvor Stoke ble stående igjen og ergre seg over en del suspekt dømming fra Michael Olivers side, svake avslutninger av Mame Biram Diouf og øyeblikket da stolpen hindret et mulig vinnermål av Peter Crouch.

Kevin Garside, The Independent

To poeng tapt eller ett vunnet? Svaret på det vil først foreligge i mai, men Louis van Gaal ga Stoke et kompliment ved å uttrykke lettelse over at Manchester United kanskje var heldige som klarte å utvide rekken av kamper som ubeseirede til ti.
United dominerte ballinnehavet, men virket hele veien sårbare. Lagets tredje strake uavgjorte på bortebane føltes derfor som noe av en bonus.

Mark Ogden, The Telegraph:

“Uniteds title hopes blown off course at Stoke. ”

Stoke City v Manchester United - Premier League

Charlie Wyett, The Sun:

For å kunne vinne Premier League, er det av avgjørende betydning at et lag vinner på steder som Stoke. Og Tottenham. Og Aston Villa.
Louis van Gaals United har ikke klart det på noen av disse stedene.
Og selv om nederlenderen ikke har noen illusjoner, må da en tredje strake uavgjort på bortebane være den endelige spikeren i kisten for enhver United-fan som måtte være virkelighetsfjern nok til å tro på tittel nummer 21 i mai.
Joda, United blir stadig vanskeligere å beseire, men når de beste klubbene spiller dårlig, så klarer de likevel å klore seg til seier – slik vi så det så uendelig mange ganger på Old Trafford under legendariske Sir Alex Ferguson.

Avisens spillerbørs:
7: Rooney, Carrick, Mata, Falcao; 6: Jones, Smalling, Young og innbytterne Herrera og Januzaj, ; 5: De Gea, Evans, Shaw, Van Persie og innbytter Rafael.

Powered by Labrador CMS