– Vi er desperate

Stoke ser ut til å gjøre sin svakeste sesong i Premier League noensinne – derfor tror Tony Pulis United vil få det tøft på Britannia.

Publisert Sist oppdatert

Stoke og Tony Pulis er kun tre poeng unna nedrykk og er desperate etter poeng hjemme på Britannia Stadium. Neste test er et Manchester United som er ute etter å øke ledelsen til Manchester City igjen umiddelbart.

– Det er en kamp vi ser fram til. Det er dette som er grunnen til at du vil være i Premier League. Vi har gitt dem god motstand her før, sier Stoke-manageren.

United tapte som kjent 1-2 for City forrige mandag, men har fortsatt et forsprang i ligaen på 12 poeng.

– De har nettopp tapt for City og jeg er sikker på at Ferguson har vært på dem denne uka. Det vil bli utrolig tøft for oss.

Spesielt takket være en fantastisk hjemmestatistikk har Stoke år etter år vært et lag å regne med i Premier League. Flere ganger har storlag måttet reise tomhendte hjem fra Britannia. I årets sesong har imidlertid historien vært en annen og med 34 poeng ligger laget svakt plassert på en 15. plass.

Hjemme på Britannia har det blitt seks seire, syv uavgjort og tre tap.

Om ikke laget tar seg sammen ligger de an til å gjøre sin svakeste sesong i Premier League noensinne.14. plass er det dårligste laget har prestert siden opprykket i 2008.

Tony Pulis, som har vært i klubben siden 2006, er imidlertid en rutinert manager med stor tro på at Stoke-laget vil klare seg og være med i Premier League også neste år.

– I livet og i fotball har du gode tider og dårlige tider. Det er hvordan du takler det som er det viktige. Med bakgrunnen min vil jeg forhåpentligvis komme meg gjennom dette. Det er en stor utfordring, sier Pulis.

– Du får ingen nåde for hva du har oppnådd. Folk ser på det du gjør nå, og det vi gjør nå er ikke hva vi har gjort de seneste årene.

– Forhåpentligvis vil guttene takle denne utfordringen for vi har ikke opplevd dette før. Vi er desperate for å lykkes

Stoke-United spilles søndag 14. april med kampstart klokken 15.05.

Powered by Labrador CMS