– Fint å være her!

Nani ser frem til tirsdagens møte med AIK på Friends Arena.

Publisert Sist oppdatert

En neseoperasjon medførte at den 26 år gamle portugiseren ikke kunne bli med på sommerturnéen til Asia og Australia.
Nanis eneste form for kamptrening denne sommeren, har vært United XIs kamp mot Crewe forrige mandag, og det «hemmelige» møtet med spanske Real Betis fire dager senere.

Mot Crewe var det Nani selv som sto for scoringene da United vant 2-0, mens det derimot er uklart *) hvor mye spilletid han fikk, og hvorvidt han kom på scoringslisten, mot Betis. Kampen, som United etter rapportene vant 3-0, ble spilt bak lukkede dører.

Minimalt med spilletid hittil gjør dermed sitt til at Nani trolig er mer giret enn de fleste andre foran treningsoppgjøret mot Stockholms-klubben.
Ved ankomst Arlanda mandag kveld, ga han da også  uttrykk for at han gleder seg til å løpe ut på Sveriges nye nasjonalarena.

– Det er kjekt å være her, og fint vær. Håper bare at vi kan gjøre en god kamp, for vi har bruk for all den treningen vi kan få, lød hans korte kommentar til svenske Aftonbladet, idet han hastet ut til den ventende bussen.

Kampen på Friends Arena starter klokken 19.30. Den vises på TV6 og på nettbaserte ManUtdOnline. Her kan du kjøpe tilgang til nettløsningen for €6.93.

*) Betis-manager Pepe Mels Twitter-opplysninger er de eneste som har lekket ut fra kampen mot Betis.

Powered by Labrador CMS