Jakter sin første United-skalp

Steve Bruce har skumle planer om å gjøre livet surt for sin tidligere arbeidsgiver.

Publisert Sist oppdatert

Den nåværende Sunderland-sjefen har ikke lyktes med å slå Sir Alex Ferguson hverken som Birmingham- Wigan- eller Sunderland-manager. Dét er en statistikk han ønsker å gjøre noe med.

– Ja, jeg har prøvd hardt uten å lykkes enda, men skal fortsette å prøve. Vi vet hva som venter oss, og det vil utvilsomt bli vanskelig. Men jeg nyter alltid å komme tilbake hit, selv om det skulle bli med et spark i baken, sier han til Belfast Telegraph før møtet med Ferguson Boxing Day.

Den tidligere Manchester United-stopperkjempen har resepten klar før gjensynet med sin tidligere sjef.

– Det er mange lag som må se seg slått på målstreken mot United, så du er helt nødt til å ta tak i kampen; vi må ha mot nok til å ta ballen og stå i mot, og dersom vi gjør det så har vi en sjanse.

– Men selv da er vi nødt til å yte vårt ypperste. De taper sjelden hjemme, men Old Trafford er et trivelig sted å komme til. Det er kamper som denne man bør glede seg til, mener 49-åringen.

Manchester United er ubeseirede mot The Black Cats i sin egen storstue siden mai 1968. Steve Bruce var imidlertid bare et Anton Ferdinand-selvmål unna seier på Old Trafford forrige sesong, og manageren tror mannskapet hans kan gi de røde djevlene vansker dersom de presterer tilnærmet likt som i de tre forestående møtene med Sir Alex Fergusons menn.

– Det blir fantastisk å spille foran over 70.000 mennesker på Old Trafford – det er derfor man spiller fotball, og det er der man skal gå ut og vise hva man kan. I fjor spilte vi meget bra, og ærlig talt har vi prestert svært godt mot de i to hjemmeoppgjør også. Jeg håper vi kan fortsette der.

Powered by Labrador CMS