Brucie gleder seg

Han er klar over at hans nyopprykkede mannskap står overfor en tøff utfordring, men Birmingham-manager Steve Bruce ser likefullt frem til dagens møte med sin gamle klubb.

Publisert Sist oppdatert

"Samme hvor, det er bestandig en stor begivenhet når Manchester United dukker opp. Det er sesongens høydepunkt, kampen alle ser frem til. Og det er ikke annerledes her hos oss," sier "Brucie" foran slaget på St. Andrews.

Han vet godt at han som manager aldri har klart å overliste sin gamle læremester, Sir Alex, men det er ikke nok til å ta motet fra ham – tvert imot, den gamle krigeren gleder seg:

"Vi ser frem til denne utfordringen, for det var nettopp utsiktene til anledninger som dette som drev laget tilbake til Premier League. Om vi bare klarer å fremvise tilsvarende kampvilje som mot Liverpool, bør vi klare oss godt.

"Slike resultater (0-0 på Anfield) avler selvtillit. Vi var tvunget til å finne tilbake til "vanskelig-å-slå"-holdningen, og selv om møtet med United representerer en annerledes utfordring, er vi nødt til å fremvise tilsvarende motstandsdyktighet som mot Liverpool," sier Uniteds gamle stopperkjempe, ifølge BBC.

Fotnote: Birmingham, som slapp inn ni mål på sine fem første kamper, har holdt buret rent i de to siste (1-0 over Bolton, i tillegg til 0-0 mot Liverpool). Det kan bety at Uniteds hittil målsky angripere (seks mål på syv ligakamper) står overfor en vanskelig oppgave på St. Andrews.

Powered by Labrador CMS