– Vanskelig for den nye sjefen

Hull-manager Steve Bruce om jobben med å få United på rett kjøl.

Publisert Sist oppdatert

United møter Hull i sesongens siste hjemmekamp, tirsdag kveld, og i forkant av den kampen har motstandernes manager, tidligere United-helt Steve Bruce, uttalt seg om situasjonen.

– Alle sier at det kommer til å bli Van Gaal og ja, han har en fantastisk statistikk som manager. Når han får jobben så blir han også manager i en fantastisk klubb. Jeg var selv der i 10 år, og nå, 15 år etter at jeg dro, så får jeg fortsatt brev fra folk som spør meg om tiden min der.

ot2

– Det er en vanskelig jobb, en tøff jobb, fordi tiden innhenter de fleste og det ser man enkelt ved en kikk på den bakre fireren. Patrice Evra, Rio Ferdinand og Nemanja Vidic har vært der i nesten ti år nå, og hvordan erstatter man dem? Uansett hvor mange millioner man har så kommer ikke det til å bli lett. I Vidic og Ferdinan har man to midtstoppere med så mange års erfaring at det blir vanskelig å erstatte dem, fortsetter han.

Bruce legger til at han ønsket Ryan Giggs lykke til i jobben da han overtok som midlertidig manager for kort tid siden.

– Jeg snakket med ham for 10 dager siden. Jeg ønsket ham lykke til, og velkommen til den gærne siden av fotballen. Uansett om han får jobben eller ikke så må man ikke glemme at Ryan har vært i United i hele livet sitt, og at han aldri har latt seg affisere av noe.

Powered by Labrador CMS