– United følger meg

Standard-kaptein Steven Defour vil ta et steg videre i karrieren.

Publisert Sist oppdatert

Steven Defour er kaptein for belgiske Standard Liège, og har blitt fulgt av United over en lengre periode. Etter at Defour brakk benet i september 2009 fikk man en indikasjon på hva Sir Alex Ferguson mener om midtbanespilleren. Da mottok han nemlig et brev fra Sir Alex hvor han ble ønsket god bedring og hvor Sir Alex fortalte at ville fortsette å følge med spillerens utvikling.

Defour er en av spillerne Manchester United stadig blir aet til i media. Defour er antatt å kunne styrke Uniteds sentrale midtbane, en posisjon mange mener er lagets svakeste. Defour selv inrømmer at en overgang til United er et alternativ.

– Jeg vet at Manchester United følger meg, forteller Defour til det belgiske Tv-programmet Extra Time, skriver espn.co.uk.

– Jeg har vært ute en stund på grunn av skade, men nå spiller jeg bra igjen.

– Hvis alt går bra og jeg fortsetter å spille sånn jeg gjør nå, er det en bedre sjanse for at jeg drar enn det var ved sesongstart.

– Vil ta et steg videre

Defour har vært i Standard i fire år, og ble utnevnt til kaptein for klubben som 19 åring i 2007. Han mener det nå kan være på tide å foreta et klubbskifte for å utvikle seg videre, til tross for at han trives godt i Standard.

– Jeg har hatt muligheten til å forlate Standard ved et par anledninger, men jeg har vært for glad i klubben til å dra.

– Men jeg er 22 år nå, og jeg må tenke på meg selv også. Det kommer et tidspunkt når man må ta et steg videre i karrieren uansett hvor sterkt man føler for klubben.

– Smerten mye mindre enn den var i starten av sesongen. Den kommer til å forsvinne helt, men jeg må gjøre øvelser hver dag og jobbe hardt, avslutter Defour.

Steven Defour hjalp Standard til deres første ligatrofé på 25 år i 2008, og fulgte opp bragden den følgende sesongen. Defour ble også kåret til den beste spilleren i Belgisk liga for kalenderåret 2007.

Powered by Labrador CMS