– Woodward-taktikk feiler igjen?

Sport Witness setter spørsmålstegn bak Uniteds fremgangsmåte ved forhandlingsbordet.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse og annet som også skjer rundt Manchester United.

– Hver gang Manchester United er på randen til å sikre seg en sentral midtbanespiller, skjer det noe som får avtalen til å kollapse eller spilleren til å velge en annen klubb, skriver nettstedet innledningsvis i dagens innlegg.

Av: Tom Coast, Sport Witness

I går (mandag) videreformidlet vi informasjon fra O Jogo, som fastslo at Manchester United har ventet for å se hvorvidt Enzo Perez kommer med i Argentinas 23-mannstropp til VM eller ikke, fordi en VM-plass ville gjøre det enklere å legge til rette for en søknad om arbeidstillatelse dersom han skulle velge å dra til England. Vel, gode nyheter for Manchester United – det har han.

Imidlertid meldte O Jogo at også Valencia var interessert i spilleren, og at Manchester United gjorde sitt beste for å ‘fremforhandle de øknomiske og sportslige rettighetene til spilleren til en lavere verdi enn det som lå i klausulen’.

Benfica Press Conference
Enzo Perez

Nok en gang synes det som om Manchester Uniteds sparsommelighet er på nippet til å slå tilbake på dem selv. I dag avlører den velrenommerte journalisten Gianluca Di Marzio, på sin nettside at Valencia har tatt føringen i kampen med Manchester United, og er i ferd med å sluttføre forhandlingene med Benfica til en pris av €25  millioner. Bare betalingsteknikaliteter (avdrag o.s.v…) gjenstår.

Selv om ikke navnet hans har den samme appellen som Cesc Fabregas, beskrives Enzo Peres (av våre egen Jan Hagen) som en ‘ustoppelig maskin, som løper fra boks til boks’. Han kunne nok blitt ansett som en perfekt midtbanespiller for Louis van Gaal. Den nåværende nederlandske landslagssjefen har bestandig hatt en forkjærlighet for utrettelige midtbanmenn, og innrømmet i et intervju at ‘sentrale midtbanespillere må også løpe mye’.

Det vil være et slag i ansiktet for Manchester United-fans om klubben nå skulle miste nok en potensiell midtbanemann av syne. Det vil, om mulig, føre til ytterligere spørsmål rundt Edward Woodwards forhandlingmetoder.

Her kan du følge Sport Witness på Twitter

Powered by Labrador CMS