– Vet at det blir overgang

SPORT WITNESS: Di María skal være dypt inne i personlige forhandlinger med United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen handler det om Ángel Di María, som blir sterkt koblet til United for tiden.

Bildet øverst i saken er for øvrig fra da Sir Alex delte ut prisen for kampens beste spiller etter Champions League-finalen i vår.

Manchester United-avtale godt på vei, Di María vet 100% sikkert at det blir en overgang

Av: Sport Witness

Ángel Di María-overgangen til United er på god vei, ifølge all slags medierapporter i Spania. Marca sier på lørdag at Di María og Manchester United er dypt inne i personlige forhandlinger, og at spilleren vet «100% sikkert» at han snart forsvinner ut Real Madrid-døra.

Di María var strålende i den første supercupkampen mot Atlético Madrid etter at han kom inn som innbytter, han forandret kampen i Real Madrids favør, og Diego Simeone omtalte han som den beste spilleren i klubben. Carlo Ancelotti lovpriste Di María også, og sa at selv om spilleren hadde bedt om å reise ville han fortsatt bli tatt ut på laget frem til han forlater klubben, eller til transfervinduet stenger.

Det viste seg raskt å ikke være tilfelle, og Di María ble utelatt til Real Madrid-troppen til kampen mot Atlético fredag kveld. Real Madrid tapte, etter å ha savnet den innflytelsen Di María hadde på det første oppgjøret.

carlo
MANAGER: Carlo Ancelotti fikk virkelig fart på Ángel Di María sist sesong.

Så ble diverse spanske journalister sitert av medier som Radio Marca på at Di María mest sannsynlig ville ende opp i Manchester United. PSG får ikke avtalen i stand, og AS Monaco var kanskje aldri aktuelt.

En Manchester United-overgang er, i alle fall ifølge den spanske pressen, på gang. El Confidencial har sagt at Real Madrid nå ønsker €65 millioner (rundt £51 millioner), og at Manchester United er klubben som presser mest på.

Den spanske publikasjonen sa for ganske lenge siden at Real Madrid hadde instruert Jorge Mendes til å få i stand noen overganger for dem. Planen var å signere James Rodríguez, og å sende Di María til Manchester United. Da gjenstår bare den siste biten.

Les flere saker hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS