– United i førersetet

Er det United som er mest interessert i å kjøpe, eller kanskje Barcelona som er mest interessert i å selge? Sport Witness ser på ryktene rundt Cesc Fabregas.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

Spansk presse klarer ikke å bestemme seg for hva Cesc Fabregas ønsker seg eller hvilke planer Barcelona har for ham. Etter i månedsvis å ha hevdet at spilleren var i ferd med å bli dyttet mot utgangsdøren, endret dette seg da det spredte seg meldinger om interesse fra Arsenal. Nå, mindre enn en uke senere, er Cesc Fabregas tilsynelatende og plutselig til salgs igjen. Fra El Confidencials side nevnes imidlertid ikke lenger Arsenal.

De hevder at Manchester United er en av klubbene som har «tatt ledelsen» i jakten på midtbanespilleren. Samtidig er prisen på Fabregas igjen satt til €40 millioner (£32.5 mill.). Det er et beløp Barcelona ville vært fornøyd med.

Fabregas selv sies å motsette seg en overgang, så det er klubben som virker mest lysten. Ja, siden de nå skal forsøke å sette sammen et enda mer spennende mannskap til neste sesong, er Barcelona kanskje til og med mer lystne enn Manchester United.

Veien blir stadig lengre

Sunderland v Everton - Premier League
Hjemvendte Gerard Deulofeu – en tøff konkurrent for Cesc Fabregas

Skulle Barcelona hente inn noen av midtbanespillerne de har vært linket til, da vil ikke Fabregas finne veien til klubbens førstelag noe enklere enn hittil. I hvert fall ikke dersom man finner ut at det ikke lenger er mulig å presse noe mer ut av Xavi.

Gerard Deulofeus utvikling under låneoppholdet i Everton kan også bli et tema. Han har nå dratt avgårde med den spanske landslagstroppen. Og nå som Thiagos lillebror, Rafinha, er tilbake, vil heller ikke det hjelpe Fabragas til en mer offensiv rolle i laget.

Det kan nok være at man overdriver Manchester Uniteds interesse en smule. Heller enn å bli omtalt som «ledende» i kampen om Fabregas’ signatur, kan de alternativt muligens kunne omtales som «først på listen» over klubber Barcelona ønsker å selge til.

Her kan du følge Sport Witness på Twitter

Powered by Labrador CMS