– United er et alternativ for Lacazette

SPORT WITNESS om den brennhete spissen.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Tilbud på €30m ligger på bordet

Av: Sport Witness

Det franske magasinet Le10 Sport melder i denne ukens utgave at Manchester United overraskende skal være et alternativ for Lyon-spissen Alexandre Lacazette. Den unge franske spissen har hatt en strålende sesong i Ligue 1 og har tiltrukket seg oppmerksomheten fra mange store klubber rundt i Europa. Mens det lenge så ut til at han ville forbli i Lyon for å spille Champions League-fotball neste sesong på klubbens nye stadion, ser ting ut til å forandre seg da han høres mer og mer åpen om tanken på å flytte på seg i sommer.

Le10 skriver at akkurat nå er Manchester United én av de tre seriøse alternativene for Lacazette. De to andre alternativene er den franske klubben PSG og å forbli Lyon i enda et år. Arsenal har vært mye linket til ham tidligere men blir ikke nevnt i sammenhengen i det hele tatt.

Det sies at det er et tilbud fra PSG på rundt €30 millioner, men Le10 antyder at han også kan gå til Manchester United for den samme summen da Premier League-klubben er villig til å legge pengene på bordet for ham.

Les hele saken her.

Powered by Labrador CMS