Speidet på Martins Indi?

Sport Witness har skrevet om Uniteds speiding av Porto-kamper.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen har de skrevet om Uniteds interesse for Bruno Martins Indi. For ordens skyld: Det er full åpenhet om hvilke klubber som er representert på tribunen på kamper i Portugal.

Manchester United sendte delegasjon for å se Martins Indi lørdag kveld

Av: Sport Witness

Manchester United trenger å knytte til seg flere defensive alternativer, og det fort. Når alle spillerne er friske ser det ikke så ille ut med tanke på antall midtstoppere, men det er utrolig sjeldent at alle er skadefrie. Phil Jones ser ut til å kaste seg inn i taklinger på treninger som om han hopper ut av et brennende tog, og Jonny Evans blir snart 27, og prøver fortsatt å kvitte seg med vedvarende skadetrøbbel som har holdt tilbake karrieren hans til en viss grad.

Nemanja Vidic og Rio Ferdinand hadde begge skadeproblemer også, men med de to også i stallen betydde det at skadekriser, selv om de eksisterte, ikke ble fullt så alvorlige og lange som de Louis van Gaal har opplevd siden han kom til klubben.

Manchester United-speidere har sett Porto med et gitt mønster denne sesongen. Når Bruno Martins Indi spiller har de en representant der, og når han ikke er ventet å spille, enten gjennom skade eller suspensjon, så sender de ingen til Porto. Det er lite United kunne gjort for å gjøre det mindre subtilt enn å ha på t-skjorter der det står «vi er Bruno Martins Indis største fans».

lvgspania
TENKER PÅ HVERANDRE: Louis van Gaal og Bruno Martins Indi.

Martins Indi ga selv et kryptisk hint for ikke så lenge siden da han fortalte det nederlandske magasinet Helden at «mentalt har jeg fortsatt kontakt med Van Gaal. Jeg tenker på ham, og jeg tror han tenker på meg».

At Manchester United sendte representantene sine til en bortekamp i Coimbra på lørdag er kanskje ikke å be dem bestige et livsfarlig fjell, men speiding på bortebane kan være et hint om at interessen tar seg opp etter hvert som januarvinduet nærmer seg.

Her kan du lese flere saker fra Sport Witness.

Powered by Labrador CMS